D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bez przesady, ja śmieci cały czas segreguję

W uścisku murzyna?View attachment 128411
Piekna śmierć

I pewnie jeszcze w dupe dała żeby zachować dziewictwoJak to co? Nie widzisz, że z kuzynką się bawi?![]()
![]()

ja bym się wstydził, gdybym był z tej dziury@szplin
co wy tam odpierdalacie w tym poznaniu?
View attachment 128456
![]()
Manifestacja w centrum Poznania – uczestnicy wyrażą sprzeciw wobec rasizmu i wsparcie dla migrantów - Codzienny Poznań
W sobotę, 16 sierpnia, na Placu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu odbędzie się manifestacja pod hasłem „Poznań dla wszystkich – dość rasizmu, migranci mile widziani”. Wydarzenie organizowane jest jako reakcja na rosnące w ostatnich tygodniach napięcia społeczne związane z migracją.codziennypoznan.pl

Kurwa co się stało z tą Wielkopolską ? Kiedyś bastion Polskości, a dziś taki Poznań kącikiem wszelakiej zgnilizy@szplin
co wy tam odpierdalacie w tym poznaniu?
View attachment 128456
![]()
Manifestacja w centrum Poznania – uczestnicy wyrażą sprzeciw wobec rasizmu i wsparcie dla migrantów - Codzienny Poznań
W sobotę, 16 sierpnia, na Placu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu odbędzie się manifestacja pod hasłem „Poznań dla wszystkich – dość rasizmu, migranci mile widziani”. Wydarzenie organizowane jest jako reakcja na rosnące w ostatnich tygodniach napięcia społeczne związane z migracją.codziennypoznan.pl
. @szplin,