Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do tego szczoteczka do zębów i woda po goleniu koniecznie na alkoholu. Nic więcej nie trzeba.
Coś do golenia skoro po goleniu już jest?Do tego szczoteczka do zębów i woda po goleniu koniecznie na alkoholu. Nic więcej nie trzeba.

Tylko maszynka elektryczna od góry do dołu albo nożem surwiwalowym na to mydło BHP.Coś do golenia skoro po goleniu już jest?![]()
Do tego szczoteczka do zębów i woda po goleniu koniecznie na alkoholu. Nic więcej nie trzeba.
Brutal obowiązkowo chociaż takiego oryginalnego już raczej nie kupisz bo za małolata jak ojciec sie golił to później trzeba było cały dom wietrzyć a teraz to już widocznie mocno rozwodnioneDo tego szczoteczka do zębów i woda po goleniu koniecznie na alkoholu. Nic więcej nie trzeba.
Facet to w ogóle ma być trochę ładniejszy od diabła i być zwyczajnie męski a nie kurła broda od linijki (farbowana ofc) i damska torebka na ramieniu. Plus porównywalna do bab ilość czasu przed lustrem.Brutal obowiązkowo chociaż takiego oryginalnego już raczej nie kupisz bo za małolata jak ojciec sie golił to później trzeba było cały dom wietrzyć a teraz to już widocznie mocno rozwodnione
U mnie kąpiel to 5 minut pyk pyk jako tako jajca wymyć, golenie raz na 3 dni, kiedyś jeszcze do fryzjera chodziłem a teraz jak włosy odrosną to mam maszynkę, ściągam nakładke i jeżdże po głowie tak długo aż nic nie odstaje i eleganckoFacet to w ogóle ma być trochę ładniejszy od diabła i być zwyczajnie męski a nie kurła broda od linijki (farbowana ofc) i damska torebka na ramieniu. Plus porównywalna do bab ilość czasu przed lustrem.
A nie lepiej było zdywersyfikować działalnośc gospodarczą i za jakieś drobne 500k otworzyć salon fryzjerski np w tartakuU mnie kąpiel to 5 minut pyk pyk jako tako jajca wymyć, golenie raz na 3 dni, kiedyś jeszcze do fryzjera chodziłem a teraz jak włosy odrosną to mam maszynkę, ściągam nakładke i jeżdże po głowie tak długo aż nic nie odstaje i elegancko
?Żebyś mógł ich jeszcze bardziej znienawidzićCzemu propagujesz murzynów?![]()

Co za łeb. Najpierw trzeba upić przed takimi historiami.