Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
??? o chuj chodziRozumiem, że znasz przepisy kolejowe, dopuszczalną prędkość na tej trasie i sprawdziłeś to wszystko z aktualnymi przepisami.
Na 100% nie mogłeś wziąć swojej tezy o czasie zamknięcia rogatek, z bazy danych uniwersytetu wiedzy z dupy.
![]()
§ 58. - Zamykanie rogatek na przejeździe - Rozporządzenie Ministra Infrastruktury I Rozwoju w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać skrzyżowania linii kolejowych oraz bocznic
§ 58 Rozporządzenie Ministra Infrastruktury I Rozwoju w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać skrzyżowania linii kolejowych oraz bocznic . 1. Rogatki na przejeździe kolejowo-drogowym lub przejściu powinny być zamknięte ...arslege.pl

Tylko i wyłącznie o twoje zdanie: Rogatki zamknęły się zbyt szybko.??? o chuj chodzi![]()
![]()
Ciekawe, czy wie, że szlaban można wyłamać po prostu na niego wjeżdżając... Bo jest zaprojektowany do tego.Tylko i wyłącznie o twoje zdanie: Rogatki zamknęły się zbyt szybko.

Niech wróci dobry smak kebabów jak kiedyś to sie zastanowie bo ostatnio wziąłem pare gryzów i wywaliłem do kur od starego, mam nadzieję że nic im po tym nie było.
Takie rybne bajaderki
Jakie bajaderki jak to ziemniaczki sąbajaderki

dobrze, że ciotka nie zdradziła jakiego "sczepiacza" o zapachu flądry używa, by kulki się nie rozpadły

Alez go skarcił
![]()
![]()
Alez go skarcił
![]()
![]()
A ziemniaczki z posypką czy bez?Jakie bajaderki jak to ziemniaczki są![]()