Tanio skóry nie sprzedam

Hugo boss
:roberteyeblinking:
1754113832949.png

Ale przecież każdy by się tam 10 razy zmieścił przed tym szlabanem... bokiem na dwóch pasach, nie wiem wjeżdżając machą pod sam szlaban itd. Albo ułomny albo jakies machloje z odszkodowaniem itd. Swoją drogą szlaban się zbyt szybko zamknął też.
Jak jest czerwone światło to już nie wjeżdżasz na przejazd. Wątpię, że się nie świeciło, skoro między zamknięciami było kilka sekund przerwy. Swoją drogą nie wiem po chuj był podniesiony ten szlaban.
Jaka to jest moc i masa, z Transita mielone a maszyniście się pewnie nawet kawa w kubku nie wylała.
Parę dni temu nam się traktor wpierdolil, za dużo z niego nie zostało, a w pociągu lekko plastik uszkodzony.

Jak jest czerwone światło to już nie wjeżdżasz na przejazd. Wątpię, że się nie świeciło, skoro między zamknięciami było kilka sekund przerwy. Swoją drogą nie wiem po chuj był podniesiony ten szlaban.
to są automatyczne szlabany, światło czerwone nadal musiało się palić, zawsze najpierw się pali a później opuszczają się szlabany i tutaj było to samo tylko, że światła między jednym a drugim przejazdem nie zdążyły zgasnąć ( sprawdziłem i z reguły szlabany opuszczają się po 13 sekundach) a szlabany podniosły się i opadły znowu. Światło zapala się gdy pociąg jest w danej odległości od przejazdu ( np. 1 km).
Ja zwalniam prawie zawsze nawet jak nic się nie świeci bo pociąg się nie zatrzyma a awaria systemu zawsze może się zdarzyć… pociągi to potężne bestie i szczególnie jadąc z rodziną trzeba uważać zawsze.
Kierowca busa to typowy idiota których teraz na pęczki…

Ale przecież każdy by się tam 10 razy zmieścił przed tym szlabanem... bokiem na dwóch pasach, nie wiem wjeżdżając machą pod sam szlaban itd. Albo ułomny albo jakies machloje z odszkodowaniem itd. Swoją drogą szlaban się zbyt szybko zamknął też.
Rozumiem, że znasz przepisy kolejowe, dopuszczalną prędkość na tej trasie i sprawdziłeś to wszystko z aktualnymi przepisami.
Na 100% nie mogłeś wziąć swojej tezy o czasie zamknięcia rogatek, z bazy danych uniwersytetu wiedzy z dupy.

Back