Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pytanie czy kupił....nie wiem w czym problem, dojechał? dojechał
![]()

Pytanie czy kupił....
by nie chciało się pić dolny filmik
bonus

No zobacz a wystarczy, że rafał zakrzyknie: co jest, uśmiechajcie się brygada, hej...Fajne ustawki, takie niezaśmieszne.
Jedna nawet drugi raz.
![]()

No zobacz a wystarczy, że rafał zakrzyknie: co jest, uśmiechajcie się brygada, hej...

Jaki dziadzia co za dziadziaDziadziu, daj już spokój,
to nie jest wytłumaczenie na Twoja demencję
![]()
Jaki dziadzia co za dziadzia
Dziadzia? Dziadzia jest
Pucz tuska się nie udał to młody koleżka nie w sosie.Dziadziu, daj już spokój,
to nie jest wytłumaczenie na Twoja demencję
![]()

Pucz tuska się nie udał to młody koleżka nie w sosie.

Wielką literą i wszystko jasne, niby dziadzia a jeszcze umysł ostry jak brzytwa.Tak Dziadziu, oczywiście dziadziu, leki dziadzio już dzisiaj wziął?
Bo nadal dziadzio wszędzie widzi Tuska.
![]()
Wielką literą i wszystko jasne, niby dziadzia a jeszcze umysł ostry jak brzytwa.
Nie lekceważę znaków ;)

W języku polskim nazwiska piszemy z dużej litery, Tusk, Göring, Hitler.
![]()
w komentarzach trochę szczegółów

Krzysiek i Artur.

gdzie Ty kurwa jesteś

W języku polskim nazwiska piszemy wielką literą. Zwrot "z dużej litery" to rusycyzmW języku polskim nazwiska piszemy z dużej litery, Tusk, Göring, Hitler.
![]()
Jaki pedziuch
![]()
Możemy zbudować razem tęczową przyszłość, złapmy się za ręce i skaczmy po łąkach, nie dajmy się skłócić, ale na kogo on głosował? SlavaUkraini!
View attachment 126434
![]()
kiedyś oglądałem ich kanał jak gadali o holtzgazie i recenzowali kuchenki turystyczne czy jakieś siekierki 

tusk i inni podludzie to wyjątek - wyłącznie małą literą. Nie wiem jak to jest po niemiecku.W języku polskim nazwiska piszemy wielką literą. Zwrot "z dużej litery" to rusycyzm
Właśnie zobaczyłem, że mam to w subskrybowanych na jutubieTen domowy survival dał nieźle do pieca i całkiem się odkleiłkiedyś oglądałem ich kanał jak gadali o holtzgazie i recenzowali kuchenki turystyczne czy jakieś siekierki
![]()

Ten domowy survival dał nieźle do pieca i całkiem się odkleiłkiedyś oglądałem ich kanał jak gadali o holtzgazie i recenzowali kuchenki turystyczne czy jakieś siekierki
Chuj z nimi! Jeszcze tylko zanieść zakupy i fajrant
![]()

I jak, wysłała?