Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dawno nie było, że ta baba wciąż nie ogarnia przejazdów kolejowych, ciekawe ile aut skasowała

dawno nie było, że ta baba wciąż nie ogarnia przejazdów kolejowych, ciekawe ile aut skasowała
![]()

Boguś, zrób se to TRE, koszt niewielki a zdziwisz się że są ćwiczenia po których czujesz się lepiej, a są też ćwiczenia, po których masz rodziców w dupie.
Pytanie jak się za to zabraćBoguś, zrób se to TRE, koszt niewielki a zdziwisz się że są ćwiczenia po których czujesz się lepiej, a są też ćwiczenia, po których masz rodziców w dupie.
Dobra, żeby nie było, że wyjęte z kontekstu. Tu całość.
Co ten Halibut????
Ja polecam wybrać się chociaż na jeden trening do profesjonalisty, później można samemu.Pytanie jak się za to zabrać
Mowa o masturbacji? Brał bym jednak trenerkę ale co kto lubi.Ja polecam wybrać się chociaż na jeden trening do profesjonalisty, później można samemu.
Ja cisnąłem 3 mce u profesjonalisty, bo ciekawość mnie zżerała i w moim przypadku to był dobry wybór.
Co tydzień sesja i dzięki temu miałem presję utrzymać progres, aż doszedłem do samodzielnego treningu i rozumienia, ocb.
Natomiast jak dużo trenujesz to myślę że wystarczy spróbować i potem można samemu lecieć, choć z trenerem łatwiej, wiadomo.
Rosja to stan umysłu, hyhyhy

Limanowa to Polska!?To była ironia? Bo zdarzenie podobno w Polsce... Na wsi jest specyficzny mental, jeśli o tym mowa![]()

Rosja to stan umysłu, hyhyhy
Na sutenera głosujo i teraz żona podludzia gortata będzie musiała żyć wg prowincjonalnych reguł. Tu trzeba interweniować.Na wsi jest specyficzny mental, jeśli o tym mowa![]()
Sa na świecie ‘profesjonaliści’ od ładowania sztucznej pochwy? Znałem do tej pory jednego… patrz jaki świat jest małyJa polecam wybrać się chociaż na jeden trening do profesjonalisty, później można samemu.
Ja cisnąłem 3 mce u profesjonalisty, bo ciekawość mnie zżerała i w moim przypadku to był dobry wybór.
Co tydzień sesja i dzięki temu miałem presję utrzymać progres, aż doszedłem do samodzielnego treningu i rozumienia, ocb.
Natomiast jak dużo trenujesz to myślę że wystarczy spróbować i potem można samemu lecieć, choć z trenerem łatwiej, wiadomo.
Chyba coś mnie ominęło, dlaczego teraz Gortat jest podludziem i persona non gratis (znaczy kurwa)?Na sutenera głosujo i teraz żona podludzia gortata będzie musiała żyć wg prowincjonalnych reguł. Tu trzeba interweniować.
bo jest kurwąChyba coś mnie ominęło, dlaczego teraz Gortat jest podludziem i persona non gratis (znaczy kurwa)?

Polski młot. Dosłownie. Z nosa szpiczasty, z tyłu głowy tępyChyba coś mnie ominęło, dlaczego teraz Gortat jest podludziem i persona non gratis (znaczy kurwa)?
Chyba coś mnie ominęło, dlaczego teraz Gortat jest podludziem i persona non gratis (znaczy kurwa)?
Czyli zostaje egzotyczne salami![]()
czorizo, hiszpańskie
ore ore szabada
Raczej Śląska z patelni w wersji black![]()
dziś piątek, dzień bez mięsa. Teraz wiadomo dlaczego:Lubisz kaszankę?