Jawor
Bellator Bantamweight
Tego śmiecia z wenezueli który skatował 24-latke powinni zajebać na pal i wystawić na jakiś plac w upalny dzień w samo południe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciało porozcinać i spać solą.Tego śmiecia z wenezueli który skatował 24-latke powinni zajebać na pal i wystawić na jakiś plac w upalny dzień w samo południe.

Nie trzeba fryzjera. Wystarczy poczekać.
Bez przesady, Wiki Czyżewska była pierwsza

dla przypomnienia powinno być co miesiąc, podobnie jak to:ile razy można powtarzać tej Dorotce?![]()

Ale by zalał formę.

Dziękuję Ci dobry człowieku i pisze to w 100% poważnie. Od popołudnia miałem jakieś skurcze żołądka i za nic nie chciało mi przejść. Obejrzałem ten filmik i momentalnie poszedłem zwymiotować do toalety i od razu mi lepiej![]()
Za to w Polsce stabilnie
Idealne wyjaśnienie że te osoby są odklejone i to delikatnie mówiąc.Miałem seksuologię w tym roku. I powiem tak. Czytam ichnie notatki, rozumisz, patrzę, a tam podstawa naukowa niebinarności - "kiedyś szamani byli niebinarni, i to jest przykład, że od zawsze takie osoby były". I myślę sobie tak. Szamanem zostawała osoba poświęcona od początku na tę funkcję, często była izolowana od społeczeństwa, przez lata praktykowała rożne obrzędy, rytuały, nierzadko przy pomocy środków psychoaktywnych. Innymi słowy - ta osoba poświęcała całe swoje życie na tę funkcję, i faktycznie, wznosiła się ponad dualizm płciowy, bo była mostem między światem duchowym a ludzkim, była oderwana od tego świata. Tymczasem ja na zajęciach widzę podstawę naukową, że niebinarność istniała od czasów szamanów. Tylko halo. Kontekst, tutaj najważniejszy jest kontekst. :D