Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
u Ciebie na kwadracie? my załatwimy węgiel, kiełby i alko a Ty dziewczyny, ok?Dziękuję. Teraz trzeba zorganizować jakiegoś grilla.

Wszystkiego będzie w opór! A z kranu będzie płynął dżony łolkeru Ciebie na kwadracie? my załatwimy węgiel, kiełby i alko a Ty dziewczyny, ok?![]()
dzięki za emocjeWszystkiego będzie w opór! A z kranu będzie płynął dżony łolker

Gównoburza w komentarzach

Kate fajna pupcia, z tych wszystkich tv prezenterek akurat jedna z lepszych, nie męczy ucha, potrafi błysnąćklasycznie muzol ominął zachodnioeuropejską celeidiotkę
![]()
i jeszcze się nie nauczyła, że islamscy podludzie w tv nie podadzą jej rączkiKate fajna pupcia, z tych wszystkich tv prezenterek akurat jedna z lepszych, nie męczy ucha, potrafi błysnąć
Zrobić grilla tak, żeby dym szedł na więzienieDziękuję. Teraz trzeba zorganizować jakiegoś grilla.

Tak się relaksowałeś, że jako jedyny bóldupiego mema wrzuciłeś (a może nawet uznałeś, że kogoś poza Tobą to może ubawić?)Ja się relaksowałem w niedzielę bo miałem wywalone ale wy chłopaki widzę cały dzień w pampersach bo zwieracze z napięcia pewnie nie wytrzymywały.
![]()
Dlatego wrzuciłem so skórySzkoda tylko, że to fejkowe konto

ale nie mów, że nie bawią Cię pękające dupska elity społeczeństwa?Ja się relaksowałem w niedzielę bo miałem wywalone ale wy chłopaki widzę cały dzień w pampersach bo zwieracze z napięcia pewnie nie wytrzymywały.
![]()

Tak się relaksowałeś, że jako jedyny bóldupiego mema wrzuciłeś (a może nawet uznałeś, że kogoś poza Tobą to może ubawić?)

ale nie mów, że nie bawią Cię pękające dupska elity społeczeństwa?
MEMy są pierwsza klasa![]()