Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wołoszański to pedzio?

radiorampa.com
Nasz Polak Rodak bohaterem:
![]()
Polski policjant raniony podczas akcji ratowania dziecka na Glendale - pytanie do burmistrza NYC
READ THIS STORY IN ENGLISH >> Polski sierżant w NYPD Sebastian Hajder został poważnie raniony podczas akcji ratowania dziecka na Glendale – został kilkukrotnie ugryziony – w kolano, dłoń i palec wskazujący. Monika Adamski, redaktor naczelna Radio RAMPA, podczas ostatniej konferencji prasowej...radiorampa.com
- Polski sierżant w NYPD Sebastian Hajder został poważnie raniony podczas akcji ratowania dziecka na Glendale – został kilkukrotnie ugryziony – w kolano, dłoń i palec wskazujący.

O skurwesyn
Wychowywałem się na jego programach, niepotrzebnie wchodzi w politykę.
Człowiek w szoku, nie dość że oportunista sprzedawczyk, to jeszcze ciepły, ale to by wyjaśniało jego sympatie polityczne obecne

Swój swojego pozna.TW tak, ale jak wam wyszło że homoseksualista?
![]()

No mi też ostatnio gdzieś to wyskoczyło, ciekawe w jakiej pizdzie to się znalazłoTW tak, ale jak wam wyszło że homoseksualista?
![]()
W pizdzie to raczej nie.No mi też ostatnio gdzieś to wyskoczyło, ciekawe w jakiej pizdzie to się znalazło
To tylko taktyczne ominięcie zbyszka mordkoW pizdzie to raczej nie.

suchary to inny temat