Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dementuje. Który facet myje podłogę? Nawet jeśli któryś to robi w tajemnicy to takie objawy tylko u tych którzy nie jedzą czerwonego mięsa.
Dementuję.Dementuje. Który facet myje podłogę? Nawet jeśli któryś to robi w tajemnicy to takie objawy tylko u tych którzy nie jedzą czerwonego mięsa.
Ja tam myję podłogi w mieszkaniu regularnie i ogólnie sprzątam po sobieDementuje. Który facet myje podłogę? Nawet jeśli któryś to robi w tajemnicy to takie objawy tylko u tych którzy nie jedzą czerwonego mięsa.
Lubię jak mam dobrze posprzątane w domu i uczę też tego z żoną moje dzieci, nie chce żeby wyrosły na flejtuchów i nierobów. W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe
Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną 
Żartuje jak zwykle ale podłogi to akurat myje moja żona po za łazienką. Co do nauki dzieci to trzeba uczyć porządku od małego bo później będzie za późno.Ja tam myję podłogi w mieszkaniu regularnie i ogólnie sprzątam po sobieLubię jak mam dobrze posprzątane w domu i uczę też tego z żoną moje dzieci, nie chce żeby wyrosły na flejtuchów i nierobów. W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe
Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną
![]()
Bardziej mi chodziło że faceci są ogarnięci i zdyscyplinowani (w większości) i łatwiej się dogadać z ziomkiem ew. dać sobie po pysku jak coś nie gra niż mieszkać z tipsiarą które nie wie jak się używa mopaŻartuje jak zwykle ale podłogi to akurat myje moja żona po za łazienką. Co do nauki dzieci to trzeba uczyć porządku od małego bo później będzie za późno.
Niepokoi mnie jednak że "wolałbym mieszkać z randomowym facetem". To przekracza moją strefę komfortu i zaczynam odczuwać pewien irracjonalny niepokój.
Nie wspominając o tym że faceci są najlepsi we wszystkim a Caitlyn Jenner udowodnił że nawet facet może być kobietą roku wg. jakiegośtam gówno magazynu
No i przede wszystkim "no homo" jeśli chodzi o zamieszkanie z ziomalem.Jakbyś żył z randomowym fecetem to byś dopiero poznał brud jak rasowy pancurJa tam myję podłogi w mieszkaniu regularnie i ogólnie sprzątam po sobieLubię jak mam dobrze posprzątane w domu i uczę też tego z żoną moje dzieci, nie chce żeby wyrosły na flejtuchów i nierobów. W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe
![]()

Ja tylko piszę o zamieszkaniuJakbyś żył z randomowym fecetem
#nohomoJa tam myję podłogi w mieszkaniu regularnie i (...) wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną

No Ja też... Kto normalny myje podłogę, jak nie ma dzieci i/lub zwierząt? No chyba że taki rasowy ochlej któremu zdarza się do odcinki w domu tankować i nabrudzić, ale to chyba nie Ty...Ja tylko piszę o zamieszkaniu#nohomo

W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe![]()
fakt, potwierdzam, swojego robota musiałem długo kalibrować, teraz już robot sprawuje się bez zarzutów i w kuchni i na podłodze.Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną![]()

Zacząłeś to skończnapisałbym coś ale nie chcę dnia Wam i sobie obrzydzać

From ass to mouth?mieszkałem na studiach przez pół roku z dwoma studentkami marketingu, napisałbym coś ale nie chcę dnia Wam i sobie obrzydzać

ostrzegałem,Zacząłeś to skończ![]()
Dziewczyny były może z Sanoka?ostrzegałem,
niejednokrotnie w poniedziałek rano jak wracałem po zjeździe łikendowym do domu
a one "przełikendowały,"
zastawałem kompletnie upierdoloną kuchnię, cały zlew brudnych garów,
a dwa razy majtki kobiece z draską na podłodze w łazience...

okolice Zielonej Góry chybaDziewczyny były może z Sanoka?![]()
dodam, że te widoki lekko mnie odrzuciły nawet do podchodów na ruchanie, miałem te majtki przed oczami na samą myślFrom ass to mouth?![]()

Hali by nie odpuścił. Nawet mogłaby być to dla niego dodatkowa zachęta.okolice Zielonej Góry chyba
dodam, że te widoki lekko mnie odrzuciły nawet do podchodów na ruchanie, miałem te majtki przed oczami na samą myśl
![]()

okolice Zielonej Góry chyba

Tak, a o co chodzi?Ty zwyrolu
Dokładnie, nie ma co stygmatyzować mieszkania z ziomkem ;)Bardziej mi chodziło że faceci są ogarnięci i zdyscyplinowani (w większości) i łatwiej się dogadać z ziomkiem ew. dać sobie po pysku jak coś nie gra niż mieszkać z tipsiarą które nie wie jak się używa mopaNie wspominając o tym że faceci są najlepsi we wszystkim a Caitlyn Jenner udowodnił że nawet facet może być kobietą roku wg. jakiegośtam gówno magazynu
No i przede wszystkim "no homo" jeśli chodzi o zamieszkanie z ziomalem.
Może jeszcze by Ci gotował spaghetti, robił kawę z trzech ziarenek i puszczał disco polo z przenośnego głośnika?Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem

Może jeszcze by Ci gotował spaghetti, robił kawę z trzech ziarenek i puszczał disco polo z przenośnego głośnika?![]()