Tanio skóry nie sprzedam

:homer:
img-1-1748414455217.jpg

Dementuje. Który facet myje podłogę? Nawet jeśli któryś to robi w tajemnicy to takie objawy tylko u tych którzy nie jedzą czerwonego mięsa.
Ja tam myję podłogi w mieszkaniu regularnie i ogólnie sprzątam po sobie :fjedzia: Lubię jak mam dobrze posprzątane w domu i uczę też tego z żoną moje dzieci, nie chce żeby wyrosły na flejtuchów i nierobów. W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe :usunto: Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną :korwinlaugh:

Ja tam myję podłogi w mieszkaniu regularnie i ogólnie sprzątam po sobie :fjedzia: Lubię jak mam dobrze posprzątane w domu i uczę też tego z żoną moje dzieci, nie chce żeby wyrosły na flejtuchów i nierobów. W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe :usunto: Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną :korwinlaugh:
Żartuje jak zwykle ale podłogi to akurat myje moja żona po za łazienką. Co do nauki dzieci to trzeba uczyć porządku od małego bo później będzie za późno.
Niepokoi mnie jednak że "wolałbym mieszkać z randomowym facetem". To przekracza moją strefę komfortu i zaczynam odczuwać pewien irracjonalny niepokój.

Żartuje jak zwykle ale podłogi to akurat myje moja żona po za łazienką. Co do nauki dzieci to trzeba uczyć porządku od małego bo później będzie za późno.
Niepokoi mnie jednak że "wolałbym mieszkać z randomowym facetem". To przekracza moją strefę komfortu i zaczynam odczuwać pewien irracjonalny niepokój.
Bardziej mi chodziło że faceci są ogarnięci i zdyscyplinowani (w większości) i łatwiej się dogadać z ziomkiem ew. dać sobie po pysku jak coś nie gra niż mieszkać z tipsiarą które nie wie jak się używa mopa :beczka: Nie wspominając o tym że faceci są najlepsi we wszystkim a Caitlyn Jenner udowodnił że nawet facet może być kobietą roku wg. jakiegośtam gówno magazynu :juanlaugh: No i przede wszystkim "no homo" jeśli chodzi o zamieszkanie z ziomalem.

Jakbyś żył z randomowym fecetem to byś dopiero poznał brud jak rasowy pancur :lesnarhappy:

W dzisiejszych czasach niestety to niewiasty są większymi brudasami i lewusami jeśli chodzi o obowiązki domowe :usunto:
:redford: fakt, potwierdzam, swojego robota musiałem długo kalibrować, teraz już robot sprawuje się bez zarzutów i w kuchni i na podłodze.

Gdybym był sam to wolałbym mieszkać z randomowym facetem w podobnym do mojego wieku niż jakąś randomową księżniczką brudaliną :korwinlaugh:
:wow:

a tak na serio, ja też,

mieszkałem na studiach przez pół roku z dwoma studentkami marketingu, napisałbym coś ale nie chcę dnia Wam i sobie obrzydzać

Zacząłeś to skończ :corn:
ostrzegałem,
niejednokrotnie w poniedziałek rano jak wracałem po zjeździe łikendowym do domu
a one "przełikendowały,"

zastawałem kompletnie upierdoloną kuchnię, cały zlew brudnych garów,
a dwa razy majtki kobiece z draską na podłodze w łazience...
dodam, że dziewczyny na co dzień udawały rezolutne pannice a tak naprawdę niezły ruchawice

Bardziej mi chodziło że faceci są ogarnięci i zdyscyplinowani (w większości) i łatwiej się dogadać z ziomkiem ew. dać sobie po pysku jak coś nie gra niż mieszkać z tipsiarą które nie wie jak się używa mopa :beczka: Nie wspominając o tym że faceci są najlepsi we wszystkim a Caitlyn Jenner udowodnił że nawet facet może być kobietą roku wg. jakiegośtam gówno magazynu :juanlaugh: No i przede wszystkim "no homo" jeśli chodzi o zamieszkanie z ziomalem.
Dokładnie, nie ma co stygmatyzować mieszkania z ziomkem ;)
0a1f2237698b514f39d9dd71367eadedf54a604d.gif

Back