ninja
Vale Tudo Championship
ja o kreciku ;)Od stycznia znowu się "zwijam" i nieźle mi idzie. Żadnej diety tylko bardziej się wziąłem do roboty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja o kreciku ;)Od stycznia znowu się "zwijam" i nieźle mi idzie. Żadnej diety tylko bardziej się wziąłem do roboty.
Szukam pracy jako tuner samochodów, w needforspeedzie robiłem takie fury z wyglądu że klikajcie narody, szukasz kogoś do pracy? ;)Od stycznia znowu się "zwijam" i nieźle mi idzie. Żadnej diety tylko bardziej się wziąłem do roboty.
Co o kreciku!?!?!????? Daj mu spokój okiej?ja o kreciku ;)
Praktycznie z tym skończyłem. Już tylko okazjonalnie i to jeszcze tylko w autach gdzie czuję jakąś satysfakcję. Gówniana praca i chujowo płatna. Lepiej wymieniać klocki, olej i rozrządy. Hobby to mam po za pracą.Szukam pracy jako tuner samochodów, w needforspeedzie robiłem takie fury z wyglądu że klikajcie narody, szukasz kogoś do pracy? ;)
W tej wadze nie da się już zwijać.ja o kreciku ;)
do tyłu!Bo kto się nie rozwija ten się cofa
![]()
Proszę iść do tematów politycznych.... a tak wogóle to każda pała głosuje na rafaua
Jesli bedzie stal przy tym na rekach to wiadomo ze nasz kamrat!Dobry plan
![]()
wtedy cały się osra...Jesli bedzie stal przy tym na rekach to wiadomo ze nasz kamrat!
Wnikliwa analiza…wtedy cały się osra...
Prawdopodobnie cycki mają więcej inteligencji niż pusty łeb.
Ale przegląd to raz w roku się robi, a nie co miesiąc.

W sumie fakt, już poprawiłem na innego suchara i w gratisie kolejny a gratis to uczciwa cenaAle przegląd to raz w roku się robi, a nie co miesiąc.![]()