BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Dla amerykańców to magia bo jak to tak w rasistowskiej Polsce można samemu sobie kawę zrobić na stacji a produkty nie są pod kluczykiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I nie trzeba za nią płacić.w rasistowskiej Polsce można samemu sobie kawę zrobić na stacji

Zależy jak szybko umiesz biegaćI nie trzeba za nią płacić.
Prawda?![]()
w Polsce jeszcze nie, ale w juesej to trzeba być szybszym od pociskuZależy jak szybko umiesz biegać

Powoli musisz zacząć starannie wybierać stacje. Shell wprowadza automaty do kawy gdzie najpierw opłacasz paragon z kodem QR na kawę a na Orlenie pojawiają się mobilni kasjerzy przy drzwiach. Obiecuję aktualizować anty obywatelskie stacje benzynowe żebyś uniknął deportacji do kraju pochodzenia.I nie trzeba za nią płacić.
Prawda?![]()
A to chuje rasistowskie.Powoli musisz zacząć starannie wybierać stacje. Shell wprowadza automaty do kawy gdzie najpierw opłacasz paragon z kodem QR na kawę a na Orlenie pojawiają się mobilni kasjerzy przy drzwiach. Obiecuję aktualizować anty obywatelskie stacje benzynowe żebyś uniknął deportacji do kraju pochodzenia.

Właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałem

Właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałem![]()

Wielki balas
Byłeś u fryzjera?

Byłeś u fryzjera?

Inżynier łowi p0lki i jakiś zazdrośnik nie daje mu spokoju

Inżynier łowi p0lki i jakiś zazdrośnik nie daje mu spokoju

Obustronny nokaut i bierzesz rower.Ja pierdolę, murzyn vs pedalarz, i komu tu kibicować?![]()