Autovidol
WSOF Heavyweight
Tylko gdyby chodziło o eutanazjęNo chyba miał prawo umrzeć, nie?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko gdyby chodziło o eutanazjęNo chyba miał prawo umrzeć, nie?![]()

Jeszcze by mu murzyńskie kopyto przeszczepili... Wolał nie ryzykowaćMoże przeszczep jakiś?
Eutanazji to nie chcą zrobić ale chłop Chłopowi siurka to co drugi by obciął!Tylko gdyby chodziło o eutanazję
![]()
Albo w przypadku ataku gazów jelitowychten znak tylko na rozpałkę się nadaje
![]()
popuściłem po galotach, idę się przebrać, poważnie (znając filmik z wróżką Orianą w sumie na pamięć, nie wiem czy nie live oglądałem pierwszy raz)

Tylko materia pozakosmiczna.Może przeszczep jakiś?
Ok czyli limit dni z uszczelką na fiucie to 6

Najpierw musza ustalic jakiej AI jest płci, a to moze potrwaćView attachment 125275
nazwał bym to wymarzonym gigantyzmem tuska ale to pierdolony karzeł jest
Komisja Europejska ogłosiła plan działania na rzecz rozwoju sztucznej inteligencji (AI) w Unii Europejskiej, który obejmuje pięć kluczowych filarów. Wśród nich znajdują się inwestycje w fabryki i gigafabryki AI, a także uproszczenie przepisów dotyczących tej technologii.
Ursula von der Leyen, przewodnicząca KE, w lutym zapowiedziała na szczycie AI w Paryżu, że Unia chce zwiększyć wykorzystanie AI przez europejskie firmy, które obecnie stanowią tylko 13,5 proc. wszystkich przedsiębiorstw korzystających z tej technologii. Celem jest nadrobienie zaległości względem USA i Chin, które dominują w wyścigu technologicznym. Henna Virkkunen, wiceszefowa KE ds. cyfryzacji, zapewniła, że Unia ma potencjał, by stać się światowym liderem w dziedzinie AI.
![]()
Ułatwili sobie przynajmniej tym, że rasowo, na pewno nie będzie biała.Najpierw musza ustalic jakiej AI jest płci, a to moze potrwać
Straszna śmierćaż kapeć spadł

Dla kolegi notujesz? Mrugnij dwa razyOk czyli limit dni z uszczelką na fiucie to 6![]()

To daj znać za 6 dni, jak się przestaniesz odzywać to utrzymujemy ze max to 6dla siebie przecież
![]()

to zależy czy załaduje w zakitowaną śmierdziuchęTo daj znać za 6 dni, jak się przestaniesz odzywać to utrzymujemy ze max to 6![]()