AndJusticeForAll
Loża Szyderców
powinni mieć głośniki i puszczać z nich lot Walkirii Wagnera na pełnej
zrobiłeś mi dzień, aż się popłakałem ze śmiechu 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
powinni mieć głośniki i puszczać z nich lot Walkirii Wagnera na pełnej
zrobiłeś mi dzień, aż się popłakałem ze śmiechu 
Mam kilka przemyśleń. 1 zdecydowanie lepiej jest uciekać na enduro, zjedziesz sobie między bloki po kilku schodach i pościg zgubiony 2 wycofać to łiłu łiłu, fatalnie się przez to ogląda psuje cały film uważam że powinni mieć głośniki i puszczać z nich lot Walkirii Wagnera na pełnej. W dobie social mediów był by to strzał w 10, dużo więcej wyświetleń i lajków a i jest to już w domenie publicznej więc nie musieli by nic płacić. Mam dużo więcej równie dobrych pomysłów jak by ktoś chciał mi zapłacić.
Najbardziej brechłem przy ‚Stinking Park’

To akurat nie przeszło i dokręcili chujowe cgi z normalnymi krasnalami. Jeśli to nie był fejk z tą wynaturzoną bandą dziwadeł zamiast siedmiu krasnoludków to nawet LPG Disney nie miał aż tyle odwagi.Wyobraź sobie że masz córkę czy dwie i chciałbyś je zabrać do kina. Nie wybierzesz "obcy vs predator 4" czy co tam leci tylko pewnie "Śnieżkę". W kinie zamiast krasnoludków twoje dzieci oglądają 7 magicznych istot. Tylko aktywność rodziców/konserwatystów sprawiła że jest to tylko słaby film a nie lewacka propagandówka
A później się okazuje, że każdy z nich ma akordeon w chacie

komentarz nie fejkowy
![]()

Przypomniałem @Bambo że ma dzieci
To najazd na Jeżyce kolego? He?