szplin
Vale Tudo Open
A to który?ten wyłysiały podtatusiały to pewnie spanov, szpagatnik mi na innego trutnia wygląda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to który?ten wyłysiały podtatusiały to pewnie spanov, szpagatnik mi na innego trutnia wygląda
![]()
Wygląda na koneseraA to który?
View attachment 117858

Zna karate?Wygląda na konesera![]()
KutarateZna karate?
Mi tu raczej tym sauvelcwelo pachnie, pełnym piersią europejczykiem.A to który?
View attachment 117858
Te memy to nie memy.
To ten chłopak Stękały?

Kolega już majaczy od tych fiksacji i niewyspania . Niech się kolega lepiej wcześniej położy bo o 4:00 na puchy leci.Co te ajfoniarze dzisiaj w skórze odpierdalają to ja nie wiem
![]()
Co te ajfoniarze dzisiaj w skórze odpierdalają to ja nie wiem
![]()

historiasportu.info
Tenis stołowy to tylko Natalia Partyka!!!Nie słyszałam wcześniej o gościu, pewnie też dla tego że wtedy tenis stołowy nie był sportem olimpijskim.![]()
Alojzy Ehrlich. Przedwojenny król celuloidowej piłeczki - historiasportu.info
Alojzy Ehrlich w latach 30. XX wieku seryjnie zdobywał medale mistrzostw świata w tenisie stołowym. Był prawdziwą gwiazdą polskiego sportu.historiasportu.info
Czasy przed hegemonią Chin w tym sporcie... od lat 60, bo lata 50 to Japonia.
A nie Andrzej Grubba (58-05)... w Polsce, a później Lucjan Błaszczyk (74-) (#19. ITTF)Tenis stołowy to tylko Natalia Partyka!!!
A chuj z nimi !! Only Natalka !!!A nie Andrzej Grubba (58-05)... w Polsce, a później Lucjan Błaszczyk (74-) (#19. ITTF)
Sama jesteś grubaA nie Andrzej Grubba (58-05)... w Polsce, a później Lucjan Błaszczyk (74-) (#19. ITTF)
Bo kibel przy odrobinie szczęścia (no może trochę więcej) to nawet pracownik umysłowy założy prawidłowo