VitoC
UFC Featherweight
Kurde, to jest prawdziwe, czy AI?
prawdziwe AI, mam nadzieję że pomogłem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurde, to jest prawdziwe, czy AI?

Spotkałem kiedyś w warsie, obczajała mnie…
Fajna wysoka, szczupła dupa ale… na ryju miała tyle tapety i taka zmęczona twarz, że to ja musiałem odwrócić głowę hie hie
Kilka dni nie spała albo z tydzień razem z @Roshi byla w krainie o której nie mamy pojecia

Z Witkaca tylkoPewnie obczajała z którego lumpeksu masz te extra ciuszki …
![]()

Może wcześniej widziała w tym Warsie halibuta i stąd ten jej kiepski wyraz twarzy?Spotkałem kiedyś w warsie, obczajała mnie…
Fajna wysoka, szczupła dupa ale… na ryju miała tyle tapety i taka zmęczona twarz, że to ja musiałem odwrócić głowę hie hie
Kilka dni nie spała albo z tydzień razem z @Roshi byla w krainie o której nie mamy pojecia

Mordo, to tylko narkotyki i inne używkiSpotkałem kiedyś w warsie, obczajała mnie…
A będzie rekompensata za rasizmKarą powinno być wepchnięcie pod jadący pociąg.

A będzie rekompensata za rasizm

Tradycja long forgottenNie wierzę.
W Stanach mają długą tradycję wieszania Murzynów.
![]()

Świat schodzi na psy.Tradycja long forgotten![]()
Wiesz, Ameryka rządzona przez białych potomków protestanckich Niemców i Angoli to było całkiem co innego niż ta dzisiejsza, rządzona przez żydów i murzynów.Świat schodzi na psy.

Do piątego pokoleniaKarą powinno być wepchnięcie pod jadący pociąg.
ostatni samuraje?Jedno z niewielu zdjęć gdzie można zobaczyć śmieci porozrzucane na japońskiej ulicy. Ciekawe co mogło to spowodować?![]()
![]()
Potomkowie Yasukeostatni samuraje?

Pewnie zbiera na iPhona

ŚmieciuchyCiekawe co mogło to spowodować?![]()
![]()

Koło gospodyń wiejskich.Skąd bierzesz takie ogłoszenia mordo?
![]()