Cassius42
Vale Tudo Championship
Po tym czarnym Włochu
to pewnie przez 7 lat przewinęło się jeszcze sporo chłopów...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po tym czarnym Włochu

Gdyby nie umył to by właśnie dostałą zewu czarna mambaChyba śmierdziela nie umył bo aż głowę odwróciła![]()
Tylko w premiumJest taka funkcja telekonferencji na cohones?
2 na 1 to banda łysego...o chuj tu chodzi, czemu ten z góry mówi to co ten po lewej

teraz zobaczyłem deep fejka robi2 na 1 to banda łysego...![]()
![]()

za same podmalowane brewki jest kurwą a co dopiero cała reszta
Czytałem że ci sami koledzy którzy z nim odpierdalali teraz nagle się na niego wyjebali i mówią że to bandzior był, ćpun, niebezpieczny, nieprzewidywalny itd.
Podobno jechała z nimi jego dziewczyna i skończyła w ciężkim stanie w szpitalu jako jedyna z tego samochodu. Próbowali na nią zrzucić winę, że kierowała, dodatkowo jak spierdalali z miejsca zdarzenia to ją umierającą zostawili. Łobuz kocha najbardziejCzytałem że ci sami koledzy którzy z nim odpierdalali teraz nagle się na niego wyjebali i mówią że to bandzior był, ćpun, niebezpieczny, nieprzewidywalny itd.
Czyli byli takimi pizdami że bali się mu cokolwiek powiedzieć jak widzieli że najebany jak szpadel wsiadał nieraz za kierownicę? Bo mi się wydaje że teraz to sobie dupe wycierają że niby nie są tacy źli jak ten pizdusiowy banan z warszawki a tak naprawdę pewnie sami go nieraz nakręcali bo takie przygłupy zawsze szukają poklasku. Wszyscy do utylizacji.
Podobno jechała z nimi jego dziewczyna i skończyła w ciężkim stanie w szpitalu jako jedyna z tego samochodu. Próbowali na nią zrzucić winę, że kierowała, dodatkowo jak spierdalali z miejsca zdarzenia to ją umierającą zostawili. Łobuz kocha najbardziej