Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Patrząc na tą Julię to myślę, że wybrałby samobójaW najnowszej wersji Romeo nie wali samobója tylko pod pretekstem wyjścia po mleko ucieka z domu po zrobieniu bachora Julii

‚wychodzi po mleko’ się mówiW najnowszej wersji Romeo nie wali samobója tylko pod pretekstem wyjścia po mleko ucieka z domu po zrobieniu bachora Julii

Chyba przed, Julka wystawia mordę predatora przez okno a Romeo zawija się po fajki do sklepu.W najnowszej wersji Romeo nie wali samobója tylko pod pretekstem wyjścia po mleko ucieka z domu po zrobieniu bachora Julii
I od odjeżdża ku zachodzącemu słońcu na zajebanym rowerzeW najnowszej wersji Romeo nie wali samobója tylko pod pretekstem wyjścia po mleko ucieka z domu po zrobieniu bachora Julii
Dowcipy o popku już nie śmieszą jak kiedyś.
No to się Hali doigrał...
Przez Ciebie teraz ma pełne ręce roboty.
Ta wersja to chyba tylko w teatrze... taniej pewnie wyszło niż filmW najnowszej wersji Romeo nie wali samobója tylko pod pretekstem wyjścia po mleko ucieka z domu po zrobieniu bachora Julii

Widziałeś kiedyś murzyna w teatrze? poza tym gościem w garniaku co podaje ci ręczniczek w kibelkuTa wersja to chyba tylko w teatrze... taniej pewnie wyszło niż film![]()
Ale ludzie pewnie mieli przyjść na Tom Holland (Spider-Man) w roli Romeo, a Julia to jakaś dziwna koncepcja reżysera tego spektaklu, by dać czarną i jeszcze nie urodziwą Julię...Widziałeś kiedyś murzyna w teatrze? poza tym gościem w garniaku co podaje ci ręczniczek w kibelku

Coś w tym jest jak się miało 20 lat to kręciły te 30-40...

Coś w tym jest jak się miało 20 lat to kręciły te 30-40...
A jak się ma samemu te +40, to już mniej i 20-30![]()
![]()

Jak to mówił dawno temu mój ojciec, na starej piczy młody ch.. się ćwiczy...coś w tym jest, pelna zgoda, kobiety też się zmieniły, mam 34 i nie wyobrażam sobie 30+ albo rówieśniczki w moim wieku, 20+
![]()
![]()