Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zgłaszaj kurwia, jak każdy z nas zgłosi że kupione głosy to będzie banObczailem z ciekawości i ta maupa ma 25 milionów sub na yt !! Ja pierdole jak to jest możliwe ???! Chyba że połowa kupiona!!

Ja się bardziej martwię o nasze społeczeństwo, że absolutnie nikt z Polaków nie próbował tej małpy nauczyć, że nie jest u siebie i to nie jest jego ZOO, ani nie zerwał z niego polskiego godła, które nie służy do przywdziewania małp.Obczailem z ciekawości i ta maupa ma 25 milionów sub na yt !! Ja pierdole jak to jest możliwe ???! Chyba że połowa kupiona!!
Będzie kraść całe "smart" samochody

Taaa ai nawet nie będzie wiedziało jak otworzyć golfa ‚trójeczke’ :)Będzie kraść całe "smart" samochody![]()
Albo 'czwóreczkę', jak kolega pożyczyTaaa ai nawet nie będzie wiedziało jak otworzyć golfa ‚trójeczke’ :)

Ja się bardziej martwię o nasze społeczeństwo, że absolutnie nikt z Polaków nie próbował tej małpy nauczyć, że nie jest u siebie i to nie jest jego ZOO, ani nie zerwał z niego polskiego godła, które nie służy do przywdziewania małp.
Póki co to ta ,,małpa" będąc w Polsce musi uczyć tych otaczających ją białych przygłupów cywilizowanego zachowania

Obczailem z ciekawości i ta maupa ma 25 milionów sub na yt !! Ja pierdole jak to jest możliwe ???! Chyba że połowa kupiona!!
Bo jak ten czarny z taką facjatą może być taki sławny...

to coś... 4,9m polubień (nie dałem rady patrzeć na tego skocznego pajaca... ale wysłuchałem do końca, dawno nie słyszałem czegoś gorszego)

View attachment 102955
Chyli chyba musi kolega odtworzyć swój kanał na YT...Bo jak ten czarny z taką facjatą może być taki sławny...
UWAGA!!! oglądacie na własną odpowiedzialność, przed odtworzeniem tych wideo należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą...
Debiutancki singiel 6,9m
A ten 209m wyświetleń! (21 r)to coś... 4,9m polubień (nie dałem rady patrzeć na tego skocznego pajaca... ale wysłuchałem do końca, dawno nie słyszałem czegoś gorszego)
ale to
W Guantanamo to by mogli torturować taką muzą i teledyskami więźniów
PS. dałbym w spoilera, ale nie wiem jak
![]()
Ileż ten mały krok Cassiusa zaoszczedzi nam wszystkim czasu

No nie wiem... bardziej myślałem o zabawnej puencieIleż ten mały krok Cassiusa zaoszczedzi nam wszystkim czasu
@Cassius42 uzywaj zwłaszcza przy wrzucanych filmikach i memach![]()
lub zagadkach...
aby nie było wszystko od razu kawa na ławę... 
A najciekawsze jest to że nie znam żadnego czarnego kolarza...