Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co ten Halibut?
.Dziwki, dragi, lasery
Musiałem sprawdzić odp

Laska wczoraj wygrała internety.
Laska wczoraj wygrała internety.
#HawkTuah Girl
Biedna dziewczyna, głupotkę powiedziała i teraz prze dwa tygodnie będą ją męczyć. Już widziałem filmiki jak ją gdzieś tam internetowe stuleje wypatrzyły w pracy.Laska wczoraj wygrała internety.
#HawkTuah Girl
Nie wiem o co chodzi ale to pierwsze mi wyskoczyło po wyszukaniu hawktuahBiedna dziewczyna, głupotkę powiedziała i teraz prze dwa tygodnie będą ją męczyć. Już widziałem filmiki jak ją gdzieś tam internetowe stuleje wypatrzyły w pracy.
W Polsce to by przynajmniej zawalczyła na jakimś pato MMA a w stanach tylko sobie z niej pożartują.

Już czapki i koszulki sprzedaje. Zaraz ja zaproszą do Conana O'Briena czy innego show, więc jakoś się ustawiła. No i jest viralem, trend na lato taki, że każda laska w college'u będzie sie stosować do wytycznych obrabiając berło.Biedna dziewczyna, głupotkę powiedziała i teraz prze dwa tygodnie będą ją męczyć. Już widziałem filmiki jak ją gdzieś tam internetowe stuleje wypatrzyły w pracy.
W Polsce to by przynajmniej zawalczyła na jakimś pato MMA a w stanach tylko sobie z niej pożartują.