Cassius42
Vale Tudo Championship
Sam wydupiaj panie Paulastek, albo w końcu daj mi tego ignora i nie zawracaj już mi d...Wydupiaj na Facebooka z takim humorem dla bezbeków ze szpitala dla upośledzonych.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sam wydupiaj panie Paulastek, albo w końcu daj mi tego ignora i nie zawracaj już mi d...Wydupiaj na Facebooka z takim humorem dla bezbeków ze szpitala dla upośledzonych.

Może kiedyś, ale teraz mamy 2024 rWidzę że moda na stelaże wraca tylko z innym krojem
View attachment 100790
Nikt nie jest na tyle postrzelony żeby sobie tak tyłek powiększyć prawda?

czyli czasy socjal mediów i influencerów... a ta panna to w samolocie wykupuje 2 miejsca bo jej d... się nie mieści, widziałem taki filmik tylko o dziwo nie chciał wejść na Cohones

Może dwa komentarze byś musiał wykupićMoże kiedyś, ale teraz mamy 2024 rczyli czasy socjal mediów i influencerów... a ta panna to w samolocie wykupuje 2 miejsca bo jej d... się nie mieści, widziałem taki filmik tylko o dziwo nie chciał wejść na Cohones
![]()
![]()
gdzieś mu uciekł wczorajszy dzień

piękna tradycja, oby niedługo przynieśli ją do europy

Hinduskie kubki...fejczur jak nic

Sam wydupiaj panie Paulastek, albo w końcu daj mi tego ignora i nie zawracaj już mi d...![]()
@szplin wniebowzięty i zażenowany jednocześnieAutentyczny mural poświęcony bohaterom powstania w mojej okolicyView attachment 100807View attachment 100808