VitoC
UFC Featherweight
W skrócie baba mu wsadziła w doope, a on ją trochę zgwałcił za toCoś mnie ominęło? Paula pochłonął familok halibety czy o chuj tu chodzi?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W skrócie baba mu wsadziła w doope, a on ją trochę zgwałcił za toCoś mnie ominęło? Paula pochłonął familok halibety czy o chuj tu chodzi?![]()

Kurwa memy mi się już jebią które tu wrzucałem, a które nie z folderu "do skóry"To już jest szczyt kurwa. Drugi dzień pod rząd wrzucasz to samo.![]()
Historia do Ukrytej PrawdyW skrócie baba mu wsadziła w doope, a on ją trochę zgwałcił za to
![]()

Ban i tak musi być.Kurwa memy mi się już jebią które tu wrzucałem, a które nie z folderu "do skóry"

W sensie taka tajska baba?W skrócie baba mu wsadziła w doope

Albo tak mu tylko powiedział(a)Nie, z plastikowym siurem z tego co pisał
![]()

Dobrze grała tę rolę, Halinka to nie w kij dmuchał, spoko babeczka była. RIPKLĄTWA KIEPSKICH NIE BIERZE JEŃCÓW. BOCZEK, PAŻDZIOCH, A TERAZ HALINKA. PANIE FERDKU, UWAŻAJ PAN!![]()
Marzena Kipiel-Sztuka nie żyje. Widzowie pamiętają ją ze "Świata według Kiepskich"
Nie żyje Marzena Kipiel-Sztuka - aktorka znana szerokiej publiczności za sprawą serialu "Świat według Kiepskich". Wcielała się w nim w rolę Halinki - żony głównego bohatera. Informację o śmierci Kipiel-Sztuki potwierdziła Telewizja Polsat, na której antenie przez lata emitowany był "Świat według...www.rmf24.pl
![]()
Wydupiaj na Facebooka z takim humorem dla bezbeków ze szpitala dla upośledzonych.Kiedy Robert wybrał się ostatnio do Luwru...
View attachment 100777
I zobaczył "Mona Igę" a później "Damę z Paletką"
View attachment 100778
View attachment 100779
![]()