Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gówno prawda. Difenhydramina to zwykła histamina I generacji, o dziwo sprzedawana bez recepty, która ma skutek uboczny w postaci właściwości usypiających. Nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych

Dziękuję za wyjaśnienieGówno prawda. Difenhydramina to zwykła histamina I generacji, o dziwo sprzedawana bez recepty, która ma skutek uboczny w postaci właściwości usypiających. Nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych![]()

Nie jesteś najostrzejszym ołówkiem w piórnikuGówno prawda. Difenhydramina to zwykła histamina I generacji, o dziwo sprzedawana bez recepty, która ma skutek uboczny w postaci właściwości usypiających. Nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych![]()
Nie jesteś najostrzejszym ołówkiem w piórniku

Jak Pan się tak zna to co zażyć, żeby jednak była ta legendarna "pizda" (czyt. właściwości rekreacyjne)? Tantum Rosa(benzydamina) + Acodin(DMX) solo czy w miksie odpadają od razu zaznaczę.Gówno prawda. Difenhydramina to zwykła histamina I generacji, o dziwo sprzedawana bez recepty, która ma skutek uboczny w postaci właściwości usypiających. Nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych![]()
Jak to się skończyło? Widać, że ukrainka podbiega tj. jest moment, w którym żadna z jej stóp nie dotyka podłoża, powinna być dyskwalifikacja.
Zresztą hiszpanka też trochę podbiega. Pojebany sport.
... gdzie chód to ok. 5 km/h...
Wybaczanie komisyjne....Byłby ban, ale jest możliwe, że ma Pan użytkownika @Cassius42 w ignorowanych więc myślę, że wybaczymy komisyjnie.

W soboty to ja mam lepsze rzeczy do roboty.
To już jest szczyt kurwa. Drugi dzień pod rząd wrzucasz to samo.

gdzieś mu uciekł wczorajszy dzieńTo już jest szczyt kurwa. Drugi dzień pod rząd wrzucasz to samo.![]()
No tak, nie pomyślałem, że wczoraj była sobota i może nie pamiętać.gdzieś mu uciekł wczorajszy dzień

Pfff, z palcem w dupie to ogarnąłpewnie był związany
![]()
pewnie był związany
![]()
Coś mnie ominęło? Paula pochłonął familok halibety czy o chuj tu chodzi?Pfff, z palcem w dupie to ogarnął