Tanio skóry nie sprzedam

Czyli elektorat PiS to katole a na PO głosują zboczeńcy?

:korwinwhat:

PiS waflował się z kościołem żeby mieć poparcie z ambony.

Fajny przykład zamiatanie kościelnych afer pedofilskich pod dywan.

Kibole też przez moment byli ,,przyszłością narodu” , nawet posłowie i senatorowie PiS pisali listy w obronie Starucha do prokuratury.

A katole i zboczeńcy są pewnie w obu elektoratach.

A ten imbecyl lewacki co pisał że wcześniej było o kościele i kibolach porównując to do jakiegoś jebanego przebierańca LGBT to brak słów. Kibole mieli swój program w TVP?

Jedynym imbecylem jakiego tu widzę jesteś Ty.

Odpisałem grzecznie ale widzę że z burakiem się grzecznie nie da.

:fjedzia:

Kibole też przez moment byli ,,przyszłością narodu” , nawet posłowie i senatorowie PiS pisali listy w obronie Starucha do prokuratury.

Nawet 2 tygodniowy prokurator generalny, kibic L. wniósł kasację dla kibola L.

To chyba do wszystkich facetów tutaj, którzy nie mają jeszcze baby... Czarnuchy się z was śmieją, że muszą swoimi paskudnymi kutasami ratować populację świata (a zwłaszcza POLSKI)!!!

IMG_1211.gif

Ale Ty wiesz że precyzyjnie można odbić te argumenty w drugą stronę? Czy też jesteś zbyt młody żeby pamiętać wyczyny PO zanim donek ewakuował się do Brukseli niczym szczur z tonącego okrętu? No i raczej niepodważalne jest że w obecnej koalicji tych zboczeńców jest jakby więcej. Nawet jeśli liczyć starego pedała Jarosława oraz Macierewicza.

Back