szplin
Vale Tudo Open
Obstawiam, że jest wegeView attachment 92129
Stresy współczesnych dzieciaków:
Opresyjne zadania domowe
Przerażające wózki sklepowe
Biali porządni prawdziwi Polacy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Obstawiam, że jest wegeView attachment 92129
Opresyjne zadania domowe
Właśnie starałem się w tym kontekście dojrzeć jakie gówna trzyma w ręce. To odruch.Obstawiam, że jest wege
Jakie to są pierdolone płatki śniegu.... połowa to by zdechła jak gołąb po usłyszeniu petardy gdyby ich ktoś napadłView attachment 92129
Opresyjne zadania domowe
Niedawno trafiłem na taką sytuację w Lidlu jak dziewczyna niosła tak właśnie zakupy i nagle z samej góry spadł jej duży jogurt na podłogę. Roztrzaskał się całkowicie upierdalając jej spodnie i butyView attachment 92129
Opresyjne zadania domowe

ale co się zajebistych placków nakręcił to jego 
Niedawno trafiłem na taką sytuację w Lidlu jak dziewczyna niosła tak właśnie zakupy i nagle z samej góry spadł jej duży jogurt na podłogę. Roztrzaskał się całkowicie upierdalając jej spodnie i buty
Dodatkowo ujebała tym jogurtem buty gościa co akurat był najbliżej. Dobrze, że ja byłem dalej to mogłem się,tylko zaśmiać z tej całej sytuacji

A był tam też taki Paweł?
![]()
podobno Ryt się nazywa i cały czas kurwił coś pod nosem o jebanych magazynierach 
Paweł był w BiedronceA był tam też taki Paweł?
![]()

Oj tam pierdolicie że od razu wsady bd grane... Przecież to tylko takie tańce hulańce małe są... Bambus ją smyra chujem po muszli ALE tylko w spodniach...

Ciekawe czy maja statystyki samogwałtów…No ta ale polskie feministki twierdzą że 90% kobiet w Polsce doświadczyło molestowania
View attachment 92236

Chłopie przecież to dlatego że w Polin kobiety nie zgłaszają gwałtów bo jebany patriarchat im zabrania!No ta ale polskie feministki twierdzą że 90% kobiet w Polsce doświadczyło molestowania
View attachment 92236
Ciekawe jak wygląda taki wykresik z różnych państw dotyczący dociążania w piwnicach przez wielkie chłopiskaNo ta ale polskie feministki twierdzą że 90% kobiet w Polsce doświadczyło molestowania
View attachment 92236
A co, planujesz emigrację?Ciekawe jak wygląda taki wykresik z różnych państw dotyczący dociążania w piwnicach przez wielkie chłopiska

Ciekawe jak wygląda taki wykresik z różnych państw dotyczący dociążania w piwnicach przez wielkie chłopiska
Oby nie do białej rawskiejA co, planujesz emigrację?![]()
Dupsko go swędziA co, planujesz emigrację?![]()
Dupsko go swędzi