Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale z ucha to chyba lubi strzelić
Chciałem się pochwalić dziarką, a tu się śmieją tylko balasy.Ale z ucha to chyba lubi strzelić

Dziara mocno budżetowa ale już taśma malarska niebieska - czyli na bogato.Chciałem się pochwalić dziarką, a tu się śmieją tylko balasy.![]()
Dziara mocno budżetowa ale już taśma malarska niebieska - czyli na bogato.

Myśle, że mógł w nie sobie wstrzykiwać synthol.Ale z ucha to chyba lubi strzelić
Za zaoszczędzony piniondz zrób sobie operacje uszu. Proste
Hajsik na dziarze zaoszczędzony. U siebie rób jak u siebie.
Ja nawiązuję do faktu że kobieta nosi ozdoby ze swoimi/cudzymi genitaliami tej samej płci. To tak, jakby faceci chodzili z symbolami kutasa na plecach czy czole, albo nosił byś naszyjniki z fiutami czy sygnety z chujami... Do walki na śmierć i życie w sam raz, strzał sygnetem z karnym kutasem długości choćby paru centymetrów w oko mógłby zakończyć walkę raz na zawszeAle może być też akcja cipka w cipkę...
![]()

A stare przysłowie chinskie mówi...Ja nawiązuję do faktu że kobieta nosi ozdoby ze swoimi/cudzymi genitaliami tej samej płci. To tak, jakby faceci chodzili z symbolami kutasa na plecach czy czole, albo nosił byś naszyjniki z fiutami czy sygnety z chujami... Do walki na śmierć i życie w sam raz, strzał sygnetem z karnym kutasem długości choćby paru centymetrów w oko mógłby zakończyć walkę raz na zawsze
Albo wojskowy pas z klamrą z mosiądzu, tylko z takim chwostem murzyńskim, donglem jak przedramię... Kiedyś na zadymach ze sprzętem, jak ktoś nie miał sprzętu to takim pasem mógł coś tam zdziałać od biedy, a tu jeszcze mosiężny pyton na końcu taśmy![]()

Najpierw zęby muszę zrobić, bo szkoda tak podłogę rysować bez przerwy.Za zaoszczędzony piniondz zrób sobie operacje uszu. Proste
Hetman Buławy, oczywiścieA na jakim stanowisku byś mnie widział?

O co chodzi z tym Szpakiem?Jedna strona do tyłu
![]()