Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy wiesz że warga wziął cię siłą ale wysypkę na placach będzie tygodniami leczył
@Miskatonic @Bambo @Hightower @ninja @Slavic Warriot @BogdanJanusz @szplin
3 w tym jeden modniś w kurtce@Miskatonic @Bambo @Hightower @ninja @Slavic Warriot @BogdanJanusz @szplin
Panowie to ile tam jest psów na obrazku?

Tam nie ma człowieka na zdjęciu3 w tym jeden modniś w kurtce![]()
No trzy pieseły. Ten po lewej to pieseł@Miskatonic @Bambo @Hightower @ninja @Slavic Warriot @BogdanJanusz @szplin
No raczej, że trzy@Miskatonic @Bambo @Hightower @ninja @Slavic Warriot @BogdanJanusz @szplin

Wszystkie.@Miskatonic @Bambo @Hightower @ninja @Slavic Warriot @BogdanJanusz @szplin

Nie chcę być niemiły, ale oprócz Ciebie wszyscy czają.Jak ktoś nie czai to po lewej jest pudel a nie człowiek

Pieseł modniś - ten w prawym górnym rogu ma palto.Tam nie ma człowieka na zdjęciu

Jak jakis kolega juz z czwórką z przodu to polecam się przejść kilka razy dla pewnościTo ta profilaktyka 40+ ?
View attachment 90312

Jak jakis kolega juz z czwórką z przodu to polecam się przejść kilka razy dla pewności![]()
40+ ? Tyle to w zwisie
Ale ze czeba chuja wsadzić w ten komputer i powiedzeć czy widać balon?To ta profilaktyka 40+ ?
View attachment 90312
Ważne że biały

I, że śmierdzi jak duży.Ważne że biały![]()

Na początku też pomyślałem, że człowiek, ale po opisie zacząłem przyglądać się bardziejDopytuje bo ja za cholere nie mogłem się tego trzeciego dopatrzeć i musiałem w komentarzach doczytac tam gdzie to znalazlem. Jak ktoś nie czai to po lewej jest pudel a nie człowiek