Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To już chyba nieaktualne. Młodsi przejęli pałeczkę.
Pałe dosłownieTo już chyba nieaktualne. Młodsi przejęli pałeczkę.

Już pisałem że ja nie używam żadnych sprzętów...

No właśnie, a @BogdanJanusz jakoś za bardzo interesuje się moim życiem erotycznym...I tak Ci nikt nie wierzy, po za tym chuj to kogo
![]()

To go wyruchaj i weź przestań odpisywać na każdy post, trzymaj w głowie to co se tam myślisz

To po co mie oznaczał... a w facetach nie gustuje... na jego nieszczęścieTo go wyruchaj i weź przestań odpisywać na każdy post, trzymaj w głowie to co se tam myślisz
![]()

Dobrze ze nie na alfę romeo czyli ona na innym facecie (laweta)

To wtedy nazywa się beta romeoDobrze ze nie na alfę romeo czyli ona na innym facecie (laweta)
![]()

a to nie Anaconda 7?Fejk, za mało hinduskiej animacji się naoglądałeś?![]()

a to nie Anaconda 7?![]()

Ta pierwsza anakonda to jeszcze uszła ale to co później odjebali to porażka, to samo szczęki, pierwsza część mistrzostwo, druga może być a trzecia i czwarta to szkoda szczempić ryja.Analconda: Reaktywacja
Nie szukaj Roshi bo i tak nic takiego nie znajdziesz.
Zraz męski
Az mi sie przypomnial zestaw na biurowcowej stołówce
![]()
Analconda: Reaktywacja
Nie szukaj Roshi bo i tak nic takiego nie znajdziesz.

View attachment 88279
View attachment 88280
View attachment 88281Nie Reaktywacja... ale niestety znalazłem
inne węże![]()
![]()
A kolega to pewnie zna ten zespół muzyczny... napędzany samogonem![]()

Ale tylko w Google, dalej się nie zagłębiałemNigdy nie wątpiłem w Twoje zdolności weryfikowania w sieci.![]()
, bez fotek na szczęście się obyło uff... 

Rozpoczynasz trening pod słoik?![]()
Oprócz wyników to pewnie nerki przed odbyt ci wyskakująAle tylko w Google, dalej się nie zagłębiałem, bez fotek na szczęście się obyło uff...
PS. myślałem że kolega sobie wymyślił tą nazwę... a tu zaczęły mi wyskakiwać wyniki...![]()

Wszytko u mnie w porządku, proszę tylko tak nie fantazjowaćOprócz wyników to pewnie nerki przed odbyt ci wyskakują
![]()