Miskatonic
Vale Tudo Championship
Tak ma każdy kto historii uczył się w szkole wg programu poradzieckich Żydów i filmów Szpilberga a następnie zaczął czytać całą resztę publikacji historycznychTo ja zanim obczaiłem temat "polityka"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak ma każdy kto historii uczył się w szkole wg programu poradzieckich Żydów i filmów Szpilberga a następnie zaczął czytać całą resztę publikacji historycznychTo ja zanim obczaiłem temat "polityka"

I teraz malarzowi już tak źle z oczu nie patrzyTak ma każdy kto historii uczył się w szkole wg programu poradzieckich Żydów i filmów Szpilberga a następnie zaczął czytać całą resztę publikacji historycznych![]()

Właśnie mój konik to historia ale po WWll. Czyli to co jest zazwyczaj pominięte w szkole. Moja rodzina przeżyła czystki ukraińskie ale też inna odnoga siedziała w wolnym mieście Gdańsk. Przekazy które były w domu rodzinnym często odmienne od nauki szkolnej i przekazu medialnego.Tak ma każdy kto historii uczył się w szkole wg programu poradzieckich Żydów i filmów Szpilberga a następnie zaczął czytać całą resztę publikacji historycznych![]()
View attachment 87202
View attachment 87203
Mam krótkie pytanko do kolegi @Masta jak długo będzie miał tego nowego drażniącego awatara z tym nowym Jokerem... bo ja tam wolę jednak tego starego z Jack Nicholson'em
![]()
![]()

No dam nawet like'a, chociaż odpowiedź mało satysfakcjonująca jednak.

Wszystkie te dziwadła łączy obecność uja.
To już jest nieaktualna flaga tego gówna. #Fake news
Masturbator Cassiusa