ninja
Vale Tudo Championship
zapewne wielu ma tam chłopaków dochodzących i nie musi prać ;)Najbardziej szokuje w tej sytuacji zafoliowany materac na łóżku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zapewne wielu ma tam chłopaków dochodzących i nie musi prać ;)Najbardziej szokuje w tej sytuacji zafoliowany materac na łóżku.
Ja dzisiaj robię na mrozie, więc mam usprawiedliwienie

Spokojnie, zobaczymy jakie będą możliwe wytrychy dla jebanych muzoli i bambusów, np. ponad 5cioro dzieci i zwolniony z przymusu itd. Ja bym się jeszcze nie emocjonował.Jebać patole jebać cyganów
Dawać to w Polsce to może wreszcie coś ruszy w tym kraju z gówna i patyków
View attachment 84651
Gość jebnął maksa w 1z10. W finale wziął wszystkie pytania na siebie. Kozak w chuj.
![]()
Vod.tvp.pl - oglądaj filmy, seriale, programy i tv na żywo - Telewizja Polska S.A.
Oglądaj online Twoje ulubione seriale, programy, filmy, teatr tv oraz kanały na żywo. Zobacz przedpremiery hitów TVP. TVP VOD to najbogatsza oferta wideo online na rynku.vod.tvp.pl

Ale żeby tak z ukrycia podglądać i fotografować panny...

Wszystko nie i nie jeden profil, proszę zrobić lepszy reaserch...Czy Ty wybierasz sobie jeden profil na Twitterze i wklejasz z niego wszystko jak leci?![]()

Gość jebnął maksa w 1z10. W finale wziął wszystkie pytania na siebie. Kozak w chuj.
![]()
Vod.tvp.pl - oglądaj filmy, seriale, programy i tv na żywo - Telewizja Polska S.A.
Oglądaj online Twoje ulubione seriale, programy, filmy, teatr tv oraz kanały na żywo. Zobacz przedpremiery hitów TVP. TVP VOD to najbogatsza oferta wideo online na rynku.vod.tvp.pl
Nie wiem czy to ten twitter coś robi z tymi filmami?Kapcie spadły więc chyba nie przeżyła, mam głęboką nadzieję że jednak nic jej nie jest.
Nie wiem czy to ten twitter coś robi z tymi filmami?
Jak uderza o ziemię to tak dziwnie się zmienia cała tekstura otoczenia wokół niej na chwilę i późnej się wygładza.
Ten ostatni zapach to mydło po prostu
ona kiedyś opuści rodzinne gniazdo 
Jakie upośledzone tłumaczenie xD