Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Osobiście nie lubię jak dopisuje się wyjaśnienia w memach czy kawałach (w tym przypadku ta czesc od "Nie wierzysz") /teraz sam napisałem wyjaśnienie do wyjaśnienia .../ okazuje one moim zdaniem brak szacunku do odbiorcy i osłabiają dowcip, ale już nie chce mi się edytować zdjęcia.
![]()
Osobiście nie lubię jak dopisuje się wyjaśnienia w memach czy kawałach (w tym przypadku ta czesc od "Nie wierzysz") /teraz sam napisałem wyjaśnienie do wyjaśnienia .../ okazuje one moim zdaniem brak szacunku do odbiorcy i osłabiają dowcip, ale już nie chce mi się edytować zdjęcia.
Ja bym dodał, że zazwyczaj te brzydkie kobiety

Piękny fejk. Za każdym razem bawi.
![]()
Ja od dawna znałem powiedzenie że nie należy próbować zrozumieć kobiety bo kobietę zrozumie tylko druga kobieta i one najczęściej się nienawidzą

Czyli wystarczyłoby, żeby pozwoliliby mu na defekację pod tym kocykiem i sztuczka by się udała?

I wspaniale grał na akordeonie

Dojebał. Trzeba przyznać