jut
Sum
Wiem :-). Miałem napisany post, ale kilka dni temu i już było za późno go wrzucać. Skasowałem treść i kropkę zapisałem bo jeden obrazek był za duży a chciałem wszystkie opublikowaćNu ale mnie o te kropkę chodziło, że była.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem :-). Miałem napisany post, ale kilka dni temu i już było za późno go wrzucać. Skasowałem treść i kropkę zapisałem bo jeden obrazek był za duży a chciałem wszystkie opublikowaćNu ale mnie o te kropkę chodziło, że była.
Od Chujewa do Jebiewa,Zamiast tirów to kurwy na tory.
Jak fura jego to dobrze doi kretynów. Jednak pewnie wypożyczalnia lub znajomego wzięta do zdjęcia. Wiocha to ta maska w rolsie oklejona matową folią.ta,
kciałbyś być takim wieśniakiem
![]()
@Olo co wy tam odpierdalacie, że dwie miejscówki na to samo miejsce sprzedajecie?
Tory były złeSądząc po tym, jak pasażerska podskakuje na nierównościach, jakość torów nadal pozostawia niestety wiele do życzenia.
Jak fura jego to dobrze doi kretynów. Jednak pewnie wypożyczalnia lub znajomego wzięta do zdjęcia. Wiocha to ta maska w rolsie oklejona matową folią.
W ramach ciekawostki: Dzięki temu postowi po chwili uzbierała się pełna kwota na leczenie dla tej dziewczynki.
Dla tych, którzy nie kojarzą: Ten czarny, to ten co parę dni temu niby pomylił domy i został postrzelony. Lewactwo wpłaciło na jego leczenie 3.5 miliona dolców.
![]()
![]()
![]()
Ta z tych skrzynek to już raczej nie stanęła na nogi
Niech zgadnę: winny rasizm i biali?Podobno uszkodziła rdzeń kręgowy i jest sparaliżowana.
![]()
![]()
Spójrz na ręce kamerzysty...Niech zgadnę: winny rasizm i biali?