Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wystarczy spojrzeć, kto jest burmistrzem tego miasta i wszystko jasne. Nie bez powodu burmistrzowie z ramienia partii demokratów darli papę: defund the policeWiem. Moje wujostwo wróciło po 20 latach właśnie z Czikago do nas do Zielonej Góry.
To co się tam odpierdala to przechodzi pojęcie białego człowieka.
Wujas pracował w policji, byl przed emeryturą i po cywilu najebał czarnucha, który chciał go z nożem okraść, bo wiadomo każdy prawilny obywatel nosi nóż w środku dnia na dużej ulicy.
Chcieli go wsadzić za pobicie na tle rasowym i pozbawić lat pracy. Czaisz? Policjanta przed samą emeryturą chcieli ujebać na szczęście się za nim wstawili.
U nas oczywiście nie dobra o tym mówić. Wolność równość tolerancja. Slogany dla ćwierćmozgów.

Dlaczego słowo „Czechów” jest ocenzurowane?
Przecie to jeden ch gdzie leżysz trupem, ech te grobowe mondrości

Do podludzi
Mają swój target i swoje prywatne grono klientow haha
A potem,że dzieci tylko siedzą przed kompem i telefonem
![]()
Dzieci mogą korzystać z boiska tylko w określonych godzinach. Oto powód
Boisko we wsi Psary w gminie Trzebinia będzie zamknięte dla dzieci popołudniami i w dni wolne od szkoły. Decyzję w tej sprawie podjął sąd, który sprawą zajmuje się na wniosek mieszkającego obok boiska muzyka. — Ktoś, kto nie zna się na fizyce dźwięku, tego nie zrozumie, ale oddziaływania, które...www.onet.pl
A nawet od razu feminist.
Kurwa wczoraj to zauważyłem. Obejrzałem kilka filmów i jestem w szoku, ze tam tyle osób przylazi na te treningi. A komentarze pod filmami też niezłe. Chyba jakaś sekta