Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
DobreJak ktoś się nudzi to polecam sprawdzić. Wejdź w google translator ustaw polsko-hiszpanski i wpisz kajdanki. Nastepnie zamien jezyki

Jak ktoś się nudzi to polecam sprawdzić. Wejdź w google translator ustaw polsko-hiszpanski i wpisz kajdanki. Nastepnie zamien jezyki

mój 666 post na forum
To jest pojebane konkretnie ale całe te asmr to różne są , niektóre ciekawe. Nożyczki fryzjerskie albo coś.To jest pojebane, moja kiedyś do snu sobie puszczala te całe asmr.
Jak Coco Jones swoją narzeczoną?Ale bym ją stłukł...![]()

Inne tluczenie mialem na mysli...Jak Coco Jones swoją narzeczoną?![]()

mój 666 post na forum
Chodzi o różne dźwięki, np bawi się papierkiem, szeleści albo coś tnie, wydaje dźwięk ustami, moja słuchała takiego 'kyszyy' robione ustami naprzyklad i to trwa tam z godzinę. Najbardziej lubiła jak ktoś szepcze. W chuj jest tych filmików. Wszystko wchodzi w grę. Generalnie mają cię zrelaksować czy pomóc zasnąć. Wpisz sobie asmr na yt to zobaczysz.Napisze mi ktoś i co chodzi w tym filmiku i tym całym ASMR. Wiadomo, koń zwalony ;)
Chuj wie o co chodziNapisze mi ktoś i co chodzi w tym filmiku i tym całym ASMR. Wiadomo, koń zwalony ;)
Mała rada.. uważaj na znaki, które dostajesz.Najbardziej lubiła jak ktoś szepcze

Moja ma co noc asmr z mojego chrapania...
Pamietam to dobrze, czasy tańczenia do monitora

W tych filmikach chodzi o zwalenie koniaNapisze mi ktoś i co chodzi w tym filmiku i tym całym ASMR. Wiadomo, koń zwalony ;)