Tanio skóry nie sprzedam

IMG_20190725_115642.png
 
Nie znam nikogo kto by tak z tego korzystał. W zasadzie u każdego to miejsce na blachy, formy do pieczenia itd.
Tylko po co tam trzymac zarcie? Pewnie zamysl byl taki zeby jedzenie nie styglo zanim goscie przyjda czy cos, bo nie wiem jaki moglby byc inny cel takiej szuflady. Zeby cos utrzymalo cieplo, wystarczy wyjac z piekarnika kurewsko gorace a ewentualnie zeby bylo w cieple, wstawic znowu do stygnacego piekarnika
 
Może i producenci tak radzą, ale wyobrażacie sobie jak w takiej szufladzie musiałby walić przy trzymaniu tam potraw przed posiłkiem.
Tak powiedzmy po kilku miesiącach i przy każdym obiedzie wrzucać do tej szuflady jedzenie na kilkanaście minut. Bleee...
 
Tylko po co tam trzymac zarcie? Pewnie zamysl byl taki zeby jedzenie nie styglo zanim goscie przyjda czy cos, bo nie wiem jaki moglby byc inny cel takiej szuflady. Zeby cos utrzymalo cieplo, wystarczy wyjac z piekarnika kurewsko gorace a ewentualnie zeby bylo w cieple, wstawic znowu do stygnacego piekarnika
A w pierzynie ziemniaków nie trzymałeś w cieple na później? #gimbynieznajo ;) ;) ;)
 
Back
Top