D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to chyba nie pierwszy wypadek w temaciena chuj takie cos wrzucasz
We Wro sami Ukraińcy i UkrainkiKurwa u was też w Żabkach tacy ludzie na kasie stoją ? Ostatnio wlazłem a tam gość cały w tatuażach szyja dłonie albo disco polo leci w chuj głośno lol
![]()
w sumie to nie tylko w żabkach ale absolutnie wszędzie 
kurwa Ty ziomuś jesteś jakiś upośledzony emocjonalnie ? dwie młode dziewczyny jadą jedna chyba ginie kto kurwa chce takie rzeczy oglądać ? ja wiem, że się takie rzeczy dzieją na okrągło ale po co mam jeszcze na to patrzeć i to jeszcze w niedziele wieczorem.to chyba nie pierwszy wypadek w temacie
?
Aż się tak dobrze nie orientuje ale Wrocław jeśli chodzi o Ukraińców to jest jakiś ewenement. Wiadomo dość sporo jest ich w Polsce ale tam to się zrobiło ukraińskie Chicago.We Wro sami Ukraińcy i Ukrainkiw sumie to nie tylko w żabkach ale absolutnie wszędzie
![]()
kurwa Ty ziomuś jesteś jakiś upośledzony emocjonalnie ? dwie młode dziewczyny jadą jedna chyba ginie kto kurwa chce takie rzeczy oglądać ? ja wiem, że się takie rzeczy dzieją na okrągło ale po co mam jeszcze na to patrzeć i to jeszcze w niedziele wieczorem.
Aż się tak dobrze nie orientuje ale Wrocław jeśli chodzi o Ukraińców to jest jakiś ewenement. Wiadomo dość sporo jest ich w Polsce ale tam to się zrobiło ukraińskie Chicago.
Oczywiście, że zrozumiałem bardziej mnie zastanawia po co to oglądasz i co w twojej głowie mówi Ci żeby to wrzucać do tematu ze śmiesznymi rzeczami. Jesteś jednym z tych ludzi którzy stoją z telefonem i nagrywają jak się dzieje jakaś tragedia ?To nie klikaj bezmyślnie w każdy filmik tylko czytaj tytuł. "Two Czech Girls Livestreaming a Fatal Car Accident" To jest angielski na poziomie przedszkola, którego słowa nie zrozumiałeś?

W 3M to samo, u mnie w bloku mieszka 4Aż się tak dobrze nie orientuje ale Wrocław jeśli chodzi o Ukraińców to jest jakiś ewenement. Wiadomo dość sporo jest ich w Polsce ale tam to się zrobiło ukraińskie Chicago.
Ogolnie wszedzie ich pelno i normalnie na ulicach slychac ten ich jezyk
To samo mowia o Polakach w UKOgolnie wszedzie ich pelno i normalnie na ulicach slychac ten ich jezyk

Kurwa u was też w Żabkach tacy ludzie na kasie stoją ? Ostatnio wlazłem a tam gość cały w tatuażach szyja dłonie albo disco polo leci w chuj głośno lol
![]()
No właśnie miałem to wrzucać. Wrocław wcale nie jest takim liderem jak się potocznie przyjęło.W 3M to samo, u mnie w bloku mieszka 4Ogolnie wszedzie ich pelno i normalnie na ulicach slychac ten ich jezyk
![]()
diabeł w ludzkiej skórze normalnie
Hindus moze? bo tych tez jest sporo. Czesto przejezdzam na rowerze obok biurowca, z ktorego zawsze o okreslonej godzinie wylewa sie multum Hindusek. Pierdolone caly maj przechodzily w kurtkach puchowych i czapkachObok mnie jest jakiś chuj wie kto, wygląda trochę jak latynos, ale nim raczej nie jest.
No nie byl to klasyczny maj w Polsce ale bez przesady 
Nie no, hindusów doskonale rozpoznaję, chuj wi co to za wynalazek. Zapytam następnym razem.Hindus moze? bo tych tez jest sporo. Czesto przejezdzam na rowerze obok biurowca, z ktorego zawsze o okreslonej godzinie wylewa sie multum Hindusek. Pierdolone caly maj przechodzily w kurtkach puchowych i czapkachNo nie byl to klasyczny maj w Polsce ale bez przesady
![]()
Kazdy kto miał ostanio z nim fote przepierdalałO co z tym Drakiem chodzi?

O co z tym Drakiem chodzi?
i to nie tylko w mma ale tez piłka nożna, boks, koszykówkaKazdy kto miał ostanio z nim fote przepierdalał