Tanio skóry nie sprzedam

Cleaning-innuendo.gif
wiem co myśleliście, wy zwyrole
Dla zainteresowanych: Wax - Rosana

nie sądze. kierowcy mieli łby na karku. stojący za autobusem i dawał sygnały świetlne i dźwiękowe, co na pewno wzbudziło czujność Pana kierowcy jadącego Volvem, ale najważniejsze że kierujący Volvem mijając autobus nie miał dużej prędkości. czujnik na pewno wykrył zagrożenie, ale pewności nie mam czy to jego zsasługa.
edit: chociaż po obejrzeniu tego jeszcze raz, to chyba faktycznie czujnik.
Chyba jendak nie miałes racje
Cytan z Volvo Polska....
Prawdziwymi bohaterami tego filmu są dwaj profesjonalni kierowcy ciężarówki wspierani przez nowoczesny, dobrze utrzymany zestaw ciągnik siodłowy-przyczepa z doskonałymi hamulcami. Ciężarówka została wyposażona w system ostrzegania przed kolizją z awaryjnym układem hamulcowym, ale obecnie nie reaguje on na pieszych” – napisało Volvo Trucks a Twitterze.

Taaaa, ale jedyne co gołąb umie przynieść to tony gówna i zagładę domowego miru.
Gołąb to generalnie nie najmądrzejszy ptak. U mnie w robocie jak jakiś wleci na hale to jak go ktoś nie złapie i nie wypuści to za dzień dwa zostają po nim tylko pióra (mamy sporo kotów w okolicy), a takie sroki to każdą najmniejszą dziurę znajdą żeby wyjść.

Gołąb to generalnie nie najmądrzejszy ptak. U mnie w robocie jak jakiś wleci na hale to jak go ktoś nie złapie i nie wypuści to za dzień dwa zostają po nim tylko pióra (mamy sporo kotów w okolicy), a takie sroki to każdą najmniejszą dziurę znajdą żeby wyjść.

Są różne sposoby walki z gółębiakami.... jedni preferują wiatrówki... ale to żmudny proceder... rozmnażają się szybciej niż ładuje się śrut...

Back