Mnichu
PRIDE FC Lightweight
Dla zainteresowanych: Wax - Rosana
wiem co myśleliście, wy zwyrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla zainteresowanych: Wax - Rosana
wiem co myśleliście, wy zwyrole
Bardzo dobre.
Dojebali w TVN
![]()
Chyba jendak nie miałes racjenie sądze. kierowcy mieli łby na karku. stojący za autobusem i dawał sygnały świetlne i dźwiękowe, co na pewno wzbudziło czujność Pana kierowcy jadącego Volvem, ale najważniejsze że kierujący Volvem mijając autobus nie miał dużej prędkości. czujnik na pewno wykrył zagrożenie, ale pewności nie mam czy to jego zsasługa.
edit: chociaż po obejrzeniu tego jeszcze raz, to chyba faktycznie czujnik.
Po "zapalonych wędkarzach" jakich znam to zarówno oczekiwania jak i rzeczywistość co do wypadu na ryby z reguły wygląda jak na prawym obrazku

ja to znam takich, ktorzy czesto, nawet nie trudza sie zeby wyciagnac wedki z bagaznika bo to tylko klopot pozniejPo "zapalonych wędkarzach" jakich znam to zarówno oczekiwania jak i rzeczywistość co do wypadu na ryby z reguły wygląda jak na prawym obrazku![]()

No w sumie prawda. Cale okno w domu mam osraneTaaaa, ale jedyne co gołąb umie przynieść to tony gówna i zagładę domowego miru.
Gołąb to generalnie nie najmądrzejszy ptak. U mnie w robocie jak jakiś wleci na hale to jak go ktoś nie złapie i nie wypuści to za dzień dwa zostają po nim tylko pióra (mamy sporo kotów w okolicy), a takie sroki to każdą najmniejszą dziurę znajdą żeby wyjść.Taaaa, ale jedyne co gołąb umie przynieść to tony gówna i zagładę domowego miru.
Gołąb to generalnie nie najmądrzejszy ptak. U mnie w robocie jak jakiś wleci na hale to jak go ktoś nie złapie i nie wypuści to za dzień dwa zostają po nim tylko pióra (mamy sporo kotów w okolicy), a takie sroki to każdą najmniejszą dziurę znajdą żeby wyjść.