Pat Bateman
UFC Light Heavyweight
Co za gość :D
Ten gosciu po prawej to jest ojciec mojego kolegi ze studiow. Mega rozpierdalacz

Syn tez kariere zrobil. Wystapil z Krzysiem Ibiszem w tym jego telturnieju na TV4 (nie pamietam tytulu, cos z kopertami)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co za gość :D

Nie sądzę666....przypadek?
bo z dżołmonster, oldskuloweO chuj...Jakie to słabe...![]()
Bijanczyk w formie XD
Syndrom wiecznego niedozadowolenia ;)? Mam radę, pierdol to, ścinaj, gdy Ci przeszkadzają, odrosną, ścinaj znowu i tak w kółko. Włosy to tylko pozostałość po przodkach i ochrona termiczna głowy ewentualnie:)bo z dżołmonster, oldskulowe
Kyrrrwa, zawsze tak mam, że jak posiadam krótkie hery, to chcę mieć długie, a jak mam długie, to mam ochotę ściąć je na Pazdana. ; cc Borze liściasty, jak żyć?!
lubię przechodzić wszystkie etapy. łysa pała, irokez, całe długie, top knot, hitlajugend. jeszcze na Hajhacziego z Tekkena się opierdolić i życie będzie kompletne. xDSyndrom wiecznego niedozadowolenia ;)? Mam radę, pierdol to, ścinaj, gdy Ci przeszkadzają, odrosną, ścinaj znowu i tak w kółko. Włosy to tylko pozostałość po przodkach i ochrona termiczna głowy ewentualnie:)
xDlubię przechodzić wszystkie etapy. łysa pała, irokez, całe długie, top knot, hitlajugend. jeszcze na Hajhacziego z Tekkena się opierdolić i życie będzie kompletne. xD

lepszego tła się nie dało