MysticBęben
UFC Featherweight
Klasyka lat 90., nie tylko Euro Disco typu Alexia... Pamiętam, jak miałem trochę znajomych w scholi, zajawieni gospelem, dopiero to do Polski trafiało, no i ich śpiewnik: "In got ły trast"Gdzie taki tekst ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Klasyka lat 90., nie tylko Euro Disco typu Alexia... Pamiętam, jak miałem trochę znajomych w scholi, zajawieni gospelem, dopiero to do Polski trafiało, no i ich śpiewnik: "In got ły trast"Gdzie taki tekst ?

Takie zdrapki to nie zdrapki. Posyp solą, szybciej się goiProps za czytanie postów i pamiętanie, co się czyta!
PS. Ostatnio były łokcie, oba mam do wymiany :D
![]()

bylo, ban
połamał bym cie mała kruszynko, odrazu w parter idziemy, zaczynam od nógTe twoje Elbow na nic by sie zdały
![]()
Żenada panie @Ujebalem Dres. Po takim tekście chyba będziesz musiał założyć nowe alter kontopołamał bym cie mała kruszynko, odrazu w parter idziemy, zaczynam od nógTe twoje Elbow na nic by sie zdały
![]()

Żenada panie @Ujebalem Dres. Po takim tekście chyba będziesz musiał założyć nowe alter konto
Idź pan w pizdu z taką skórą![]()

Dlatego poradziłem założenie nowego. Ale nie wiem, czy to alter trzychy, kaczki, tytusa, czy jeszcze kogo innego.To jest alter konto![]()
MonsteraDlatego poradziłem założenie nowego. Ale nie wiem, czy to alter trzychy, kaczki, tytusa, czy jeszcze kogo innego.
zombie wariat

O Cię chuj. X_X
Doskonała produkcja, jeśli ktoś chciałby sobie porzygać 4 fun!
Gabi Garcia naked penis photoCo Ty wpisujesz na tym YT ?
Wpisałem, nie polecam ;(Gabi Garcia naked penis photo
O Cię chuj. X_X
Doskonała produkcja, jeśli ktoś chciałby sobie porzygać 4 fun!

A mówili, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła...nie wierzyłemWpisałem, nie polecam ;(