Shoocker
Lejdis Fajt Najt
Boli, że zrobiła się z tego jakaś dresiarsko-kibicowska i karinowo-sebixowa moda :DPrawa strona zawsze miała chujową stylówę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Boli, że zrobiła się z tego jakaś dresiarsko-kibicowska i karinowo-sebixowa moda :DPrawa strona zawsze miała chujową stylówę![]()
Nie jestem zbytnio w temacie. Nawet nie wiedzialem, ze sie juz konczy. Wyskoczylo mi w sugerowanych to wrzucilem jako ciekawostke.Co to za spuchnięte balony?
Gay Green nie startował, czy odpadł?
Ja też nie, ale oglądałem ten dokument i polecam ;)Nie jestem zbytnio w temacie. Nawet nie wiedzialem, ze sie juz konczy. Wyskoczylo mi w sugerowanych to wrzucilem jako ciekawostke.
Najzabawniejsze jest to, ze Heath podziekowal nawet Bogu, a o swoim dealerze od koksu zapomnialKurwa za te spuchniete kałduny powinni ich dyskwalifikować. Niech przywrócą rzeczywiście estetyczną budowe ciała, a nie najebanie koksem po czubki paznokci

Może HGH i insuline mu sam Bóg wbija w dupe.Najzabawniejsze jest to, ze Heath podziekowal nawet Bogu, a o swoim dealerze od koksu zapomnial![]()
246cm!
![]()
Tym Anglikom odjebało, wzięli się nie za tych co powinni czy jaj nie mają się za nich wziąć? Polaków mogą nie lubić, ale...Priorytety powinny być inne.
Ja pierdole...