D
Deleted member 4340
Guest
Ok panowie,nie dla wrażliwych,efukt to przy tym pikuś,nie bierzcie narkotyków.
Nie da się nieodzobaczyć ale śmieszne jest.
Co za łeb. U niektórych ludzi HIV to tylko kwestia czasu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To prawda. Hunt trzyma ostatnio wegańską dietę podczas obozów. Pewnie dlatego, że chudnie szybko.Co do wegan w mma? To przypadkiem Mark Hunt nie jest wege czy coś. Bo kiedyś jedna wegańska pizda na jakiejś imprezie mi to mówiła, ale tylko uśmiechnąłem się pod nosem i zagryzłem wódkę kiełbaską z dzika.

Co za łeb. U niektórych ludzi HIV to tylko kwestia czasu![]()
jak sie zlapiesz jednego kabla to nie razi. Nie ma uziemienia. Jakby dotknal drugiego kabla, masztu albo ziemi to bylo by po nim. U mnie na osiedlu tez taki wariat byl. Ach te lata 90te(i te wczesne 2tysieczne)Ten miszcz na tych słupach mnie rozpierdala. Może jakiś elektryk wyjaśnić czego on tych kabli mógł tak bezkarnie się łapać ?
Bo miał certyfikaty?Może jakiś elektryk wyjaśnić czego on tych kabli mógł tak bezkarnie się łapać ?
To kabel ochronny czy tam neutralny. Nie ma tam ładunku.Ten miszcz na tych słupach mnie rozpierdala. Może jakiś elektryk wyjaśnić czego on tych kabli mógł tak bezkarnie się łapać ?

ZdjęcieCzujcie misje, śmiechawa dobra.
Siedzę sobie w gabinecie ortopedycznym, przychodzi kumpel i mówi ,,Macie tutaj laskę do konsultacji, po ugryzieniu w kolano przez psa". Mówię Ok spoko zaraz się zrobi.
Wchodzi lola z ustami najebanymi botoxem że hej, a byłem na etapie wklejania kasku dla
@SCStunner na zlot (pozdro, dla kumatych) i się mnie pyta ,,Gra pan w futbol ?", mówię że nie i pytam się jej A Pani jakieś sporty uprawia? Odpowiada że trochę siłownia, ale lubię oglądać MMA i KSW.
![]()
Przemacałeś ździrę chociaż? ;)Czujcie misje, śmiechawa dobra.
Siedzę sobie w gabinecie ortopedycznym, przychodzi kumpel i mówi ,,Macie tutaj laskę do konsultacji, po ugryzieniu w kolano przez psa". Mówię Ok spoko zaraz się zrobi.
Wchodzi lola z ustami najebanymi botoxem że hej, a byłem na etapie wklejania kasku dla
@SCStunner na zlot (pozdro, dla kumatych) i się mnie pyta ,,Gra pan w futbol ?", mówię że nie i pytam się jej A Pani jakieś sporty uprawia? Odpowiada że trochę siłownia, ale lubię oglądać MMA i KSW.
![]()
ekg pewnie zrobilPrzemacałeś ździrę chociaż? ;)

RejczelPrzemacałeś ździrę chociaż? ;)

Jakiego kasku?! :DCzujcie misje, śmiechawa dobra.
![]()
No z kulturą tu do nas, bo my dbamy o Twoje zdrowie i bezpieczeństwo.Jakiego kasku?! :D
EDIT: OK, przejrzałem temat, piękna inicjatywa <3
napalmem. wszystkich.Nowe video od ISIS. Od 8:30 sceny brutalne. Osoby o słabych nerwach i dużej wrażliwości lepiej niech nie oglądają.
http://videos.videopress.com/9DbP6Nyl/isis2_hd.mp4
Cały materiał jest na efukcie.
Swoją drogą. Krzysiu Jotko teraz siedzi w Tajlandii? :D
Taki to pożyje.Rejczel![]()
RejczelTaki to pożyje.