Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wody!Wody!Kobiety przed i po
![]()
![]()
Twardziel el testosteron
![]()
Rok szkolny ruszył pełną parą
![]()
Kamuflaż
![]()
Dlaczego kazdy mężczyzna uwielbia schody?
![]()
perełka z początku internetów

@Cloud to ty?
Też grałem. Dużo nie pamiętam, ale wiem, że chyba w sieci dobra napierdalanka i mogłeś wejść do pojazdu z laserem :DJa w tych czasach grałem w Unreal Tournament. Tak, byłem po przeciwnej stronie.
nawet z botami była zajebista jatka! to moja pierwsza strzelanka, szczególnie w pamięci został ten fenomenalny soundtrack, który był używany w cs'ie którym się zagrywałem późniejTeż grałem. Dużo nie pamiętam, ale wiem, że chyba w sieci dobra napierdalanka i mogłeś wejść do pojazdu z laserem :D
To druga cześć byłaTeż grałem. Dużo nie pamiętam, ale wiem, że chyba w sieci dobra napierdalanka i mogłeś wejść do pojazdu z laserem :D

nawet z botami była zajebista jatka! to moja pierwsza strzelanka, szczególnie w pamięci został ten fenomenalny soundtrack, który był używany w cs'ie którym się zagrywałem później

Popek zakłada gang. Przed chwilą dzwoniłem na podany numer i straszył mnie psami : )
Popek zakłada gang. Przed chwilą dzwoniłem na podany numer i straszył mnie psami : )
Prawa strona zawsze miała chujową stylówę