Tanio skóry nie sprzedam

13765811_1238707452814940_4502315844732783671_o.jpg

Ładne rzeczy się tu odpierdalaja. Widze, ze decyzja by poluzowac z forum była słuszna bo tu sezon ogórkowy jak sam skurwysyn.

Już od dwóch lat tak mam. Kółka wzajemnej adoracji, ludzie, którzy pierdolą by pierdolić... przeczytam tylko wpis redaktora i może ze dwa posty, dalej odpuszczam bo jak mam się przebijać przez te strony gówno-contentu (niepodoba mi się to określenie, ale jest trafia w punkt) to szkoda mojego czasu. Chociaż w pracy pośmieję się z "skóry", ale tutaj też debile robią najazd. Pozdro Andrzej.

mnie też parawany wkurwiają. dzik dobrze zrobił.

raz w nocy natknąłem się na całą bandę to nie wiedziałem co robić. uciekać za bardzo nie chciały jak zacząłem na nie krzyczeć. poszedłem na około bo się bałem :lol:

mnie też parawany wkurwiają. dzik dobrze zrobił.

raz w nocy natknąłem się na całą bandę to nie wiedziałem co robić. uciekać za bardzo nie chciały jak zacząłem na nie krzyczeć. poszedłem na około bo się bałem :lol:
to tak jakby wykupić sobie ziemie, a za nią nie zapłacić xD

I jak to się skończyło? Polska walcząca i husaria XXI wieku ubiła w końcu tego dzika czy było ich za mało? Pośród Sebiksów wszelkiej maści, Grażyn i innych atrakcji z rodzimego podwórka, znalazł się jednak jeden sprawiedliwy, który stwierdził, że biedny dzik przyszedł tu nie na ustawkę, ale chce po prostu uciec w las, tylko tępe łby wszystko ogrodziły parawanami, siatkami i innym dziadostwem, bo przecież są jedynymi panami tej ziemi.

I jak to się skończyło? Polska walcząca i husaria XXI wieku ubiła w końcu tego dzika czy było ich za mało? Pośród Sebiksów wszelkiej maści, Grażyn i innych atrakcji z rodzimego podwórka, znalazł się jednak jeden sprawiedliwy, który stwierdził, że biedny dzik przyszedł tu nie na ustawkę, ale chce po prostu uciec w las, tylko tępe łby wszystko ogrodziły parawanami, siatkami i innym dziadostwem, bo przecież są jedynymi panami tej ziemi.
Jakby @Wewiur był to by zatrzymał własnym ciałem.

@up @ i @^^^up:
Widzieli kiedyś dzika live, czy tylko u Gucwińskich?
Trzba być niezły kozak , by dać sobie radę z atakującym skorvielem w pojedynkę
widzialem przez jeden dzien tyle dzikow co ty przez cale zycie kaczy, przy lesie mieszkam, czasem otwieram drzwi, a tam se dziki baraszkuja

widzialem przez jeden dzien tyle dzikow co ty przez cale zycie kaczy, przy lesie mieszkam, czasem otwieram drzwi, a tam se dziki baraszkuja
strzelasz ?
@kaczka41 z tego co pamiętam to u Was w okolicy to też częste przypadki że dziki podchodzą pod domy czy na luzie biegaja po miesice ?

@up @ i @^^^up:
Widzieli kiedyś dzika live, czy tylko u Gucwińskich?
Trzba być niezły kozak , by dać sobie radę z atakującym skorvielem w pojedynkę
Prawda jest taka, że nie bez powodu o np. Cainie w swoich najlepszych walkach mówiło się, że niezły dzik. Te włochate skurwiele jak pójdą w szarże to ciężko ich zatrzymać. Z resztą już kilkadziesiąt lat temu w Akademii Pana Kleksa nas o tym uczyli:

Ja nie raz spotykałem dziki, ale na szczęście nigdy nie próbowały mnie atakować. U nas w gdańskim zoo są dziki na wybiegu i nie raz widziałem jak wolne osobniki przychodzą odwiedzać krewnych.

W kwestii dzika, skoro mnie wywołują. Ja rozumiem, że miastowe ludzie nigdy dzika nie widzieli, to musieli go złapać i zrobić słitfocię, a może nawet tam pokemona mieli. Fajnie się chwalić jakie to ma się przygody z dzikiem, ale czy w tej bajce były smoki?
Ludzie na łeb upadli pchać się z łapami do dzika (czy innej dziczyzny), co oni pana Boga za nogi złapali, bo dzika zobaczyli? Chociaż raz widziałem, jak mieszczuchy sobie robiły zdjęcia z krową. Mnie w kwestii idiotyzmu ludzi do zwierząt wiele nie zdziwi.
Gang Wewiura powstrzymuje samochód, wersja edukacyjna

W kwestii dzika, skoro mnie wywołują. Ja rozumiem, że miastowe ludzie nigdy dzika nie widzieli, to musieli go złapać i zrobić słitfocię, a może nawet tam pokemona mieli. Fajnie się chwalić jakie to ma się przygody z dzikiem, ale czy w tej bajce były smoki?
Ludzie na łeb upadli pchać się z łapami do dzika (czy innej dziczyzny), co oni pana Boga za nogi złapali, bo dzika zobaczyli? Chociaż raz widziałem, jak mieszczuchy sobie robiły zdjęcia z krową. Mnie w kwestii idiotyzmu ludzi do zwierząt wiele nie zdziwi.
Gang Wewiura powstrzymuje samochód, wersja edukacyjna

dziki s Wawie to nic nadzwyczajnego, szczególnie w zielonych miejscach typu lasek bródnowski czy bielański... albo zjazd z Wisłostrady ;D

Back