Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ładne rzeczy się tu odpierdalaja. Widze, ze decyzja by poluzowac z forum była słuszna bo tu sezon ogórkowy jak sam skurwysyn.

to tak jakby wykupić sobie ziemie, a za nią nie zapłacić xDmnie też parawany wkurwiają. dzik dobrze zrobił.
raz w nocy natknąłem się na całą bandę to nie wiedziałem co robić. uciekać za bardzo nie chciały jak zacząłem na nie krzyczeć. poszedłem na około bo się bałem![]()
Jakby @Wewiur był to by zatrzymał własnym ciałem.I jak to się skończyło? Polska walcząca i husaria XXI wieku ubiła w końcu tego dzika czy było ich za mało? Pośród Sebiksów wszelkiej maści, Grażyn i innych atrakcji z rodzimego podwórka, znalazł się jednak jeden sprawiedliwy, który stwierdził, że biedny dzik przyszedł tu nie na ustawkę, ale chce po prostu uciec w las, tylko tępe łby wszystko ogrodziły parawanami, siatkami i innym dziadostwem, bo przecież są jedynymi panami tej ziemi.
A przed tym na spokojnie i poważnie z nim porozmawiał i wytłumaczył mu, że agresja nie jest rozwiązaniem jego problemówJa to bym po prostu wziął tego dzika na ręce i osobiście zaniósł do lasu.

widzialem przez jeden dzien tyle dzikow co ty przez cale zycie kaczy, przy lesie mieszkam, czasem otwieram drzwi, a tam se dziki baraszkuja@up @ i @^^^up:
Widzieli kiedyś dzika live, czy tylko u Gucwińskich?
Trzba być niezły kozak , by dać sobie radę z atakującym skorvielem w pojedynkę
strzelasz ?widzialem przez jeden dzien tyle dzikow co ty przez cale zycie kaczy, przy lesie mieszkam, czasem otwieram drzwi, a tam se dziki baraszkuja
Prawda jest taka, że nie bez powodu o np. Cainie w swoich najlepszych walkach mówiło się, że niezły dzik. Te włochate skurwiele jak pójdą w szarże to ciężko ich zatrzymać. Z resztą już kilkadziesiąt lat temu w Akademii Pana Kleksa nas o tym uczyli:@up @ i @^^^up:
Widzieli kiedyś dzika live, czy tylko u Gucwińskich?
Trzba być niezły kozak , by dać sobie radę z atakującym skorvielem w pojedynkę

Wyślijcie "Gangsterów z Cohones", to następny zlot na jachcie na Adriatyku będziePanie to tylko taki żart...
![]()

Zdjęcie chyba w Austrii było wykonane także sie nie kwalifikuje.Wyślijcie "Gangsterów z Cohones", to następny zlot na jachcie na Adriatyku będzie![]()
nie poznałaś jeszcze jebaki2000hahaha :D dobra bez przesady, lekka nadwaga ujdzie ale dalej zostanę przy swoim, że bardziej dla mnie liczy się charakter :P bo co z tego, że chłopak przystojny jak albo prostak albo cham i buc #braktusensu

W kwestii dzika, skoro mnie wywołują. Ja rozumiem, że miastowe ludzie nigdy dzika nie widzieli, to musieli go złapać i zrobić słitfocię, a może nawet tam pokemona mieli. Fajnie się chwalić jakie to ma się przygody z dzikiem, ale czy w tej bajce były smoki?
Ludzie na łeb upadli pchać się z łapami do dzika (czy innej dziczyzny), co oni pana Boga za nogi złapali, bo dzika zobaczyli? Chociaż raz widziałem, jak mieszczuchy sobie robiły zdjęcia z krową. Mnie w kwestii idiotyzmu ludzi do zwierząt wiele nie zdziwi.
Gang Wewiura powstrzymuje samochód, wersja edukacyjna