herrflick
M-1 Global Featherweight
Z racji mojego miejsca zamieszkania i posługiwania sie sprawnie angielskim usadzono mnie kiedys z parą Szkotów na Polskim weselu.Koncowka bardzo podobna,samiec odpadł.Bez ambulansu,ale wleczone było.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To szapo ba, ja co prawda angielski ogarniam w stopniu średnim, ale ze szkotami sobie radzę tragicznie. Anglicy generalnie ok, z nimi mogę dyskutować, ale jak trafi mi się projekt, na którym szkot jest głównym PM, to jest kurwa dramat, czuję się jak dziecko we mgle.Z racji mojego miejsca zamieszkania i posługiwania sie sprawnie angielskim usadzono mnie kiedys z parą Szkotów na Polskim weselu.Koncowka bardzo podobna,samiec odpadł.Bez ambulansu,ale wleczone było.
Podobnie z Francuzami we wrzesniu na weselu, po oczepinach juz nie bylo co zbierac, a na poczatku sie bimbru z wiejskiego stolu chwycili...Z racji mojego miejsca zamieszkania i posługiwania sie sprawnie angielskim usadzono mnie kiedys z parą Szkotów na Polskim weselu.Koncowka bardzo podobna,samiec odpadł.Bez ambulansu,ale wleczone było.

Najlepsi byli kolesie z Turcji z Erasmusa, wódy to się bali, tylko piwko, ale jak dali się przekonać, to po 30 minutach już ich nikt nie widział :DPodobnie z Francuzami
To szapo ba, ja co prawda angielski ogarniam w stopniu średnim, ale ze szkotami sobie radzę tragicznie. Anglicy generalnie ok, z nimi mogę dyskutować, ale jak trafi mi się projekt, na którym szkot jest głównym PM, to jest kurwa dramat, czuję się jak dziecko we mgle.
W Capgemini robiłem ze Szkotami. Znam jeden zwrot w scottish gaelic: spidap dogasa (fonetycznie) co oznacza "rozłóż nogi"Mam jednego w pracy z czystym glaswegian,rok sie przyzwyczajalem.Edinburg jest w miare czysty. Aberdeen (moja pani prezes) hard core.

Kiedyś przyjechali do KRK nasi resellerzy z Korei. Poszli na firmową najebkę. Koniec identyczny
Z racji mojego miejsca zamieszkania i posługiwania sie sprawnie angielskim usadzono mnie kiedys z parą Szkotów na Polskim weselu.Koncowka bardzo podobna,samiec odpadł.Bez ambulansu,ale wleczone było.
dopowiem tylko, ze niemcy tez odpadajaPodobnie z Francuzami we wrzesniu na weselu, po oczepinach juz nie bylo co zbierac, a na poczatku sie bimbru z wiejskiego stolu chwycili...![]()
W Capgemini robiłem ze Szkotami. Znam jeden zwrot w scottish gaelic: spidap dogasa (fonetycznie) co oznacza "rozłóż nogi"![]()
Najlepsi byli kolesie z Turcji z Erasmusa, wódy to się bali, tylko piwko, ale jak dali się przekonać, to po 30 minutach już ich nikt nie widział :D
Bycie twardym to bardzo skomplikowana sprawa 

najlepsza jest beka, że ukraińcy z mojej pracy, też odpadają. Taki słaby sort przyjeżdza, czy co?dopowiem tylko, ze niemcy tez odpadaja
bo do pl przyjeżdżają tylko tacy których na froncie nawet na mięso armatnie nawet nie chcąnajlepsza jest beka, że ukraińcy z mojej pracy, też odpadają. Taki słaby sort przyjeżdza, czy co?

idiota, ja to nawet nie piszę, że tak na prawdę jestem już zdrowy , a cały czas na l4... o kurwa, właśnie to napisałem....http://joemonster.org/art/36311/Zar...il_na_policje_i_teraz_grozi_mu_8_lat_odsiadki
uważajcie z czego żartujecie :)