Tanio skóry nie sprzedam

677e418dc68d250f9449ca43f80fe26a.png

Z racji mojego miejsca zamieszkania i posługiwania sie sprawnie angielskim usadzono mnie kiedys z parą Szkotów na Polskim weselu.Koncowka bardzo podobna,samiec odpadł.Bez ambulansu,ale wleczone było.

Z racji mojego miejsca zamieszkania i posługiwania sie sprawnie angielskim usadzono mnie kiedys z parą Szkotów na Polskim weselu.Koncowka bardzo podobna,samiec odpadł.Bez ambulansu,ale wleczone było.
To szapo ba, ja co prawda angielski ogarniam w stopniu średnim, ale ze szkotami sobie radzę tragicznie. Anglicy generalnie ok, z nimi mogę dyskutować, ale jak trafi mi się projekt, na którym szkot jest głównym PM, to jest kurwa dramat, czuję się jak dziecko we mgle.

Podobnie z Francuzami we wrzesniu na weselu, po oczepinach juz nie bylo co zbierac, a na poczatku sie bimbru z wiejskiego stolu chwycili... :crazy:

To szapo ba, ja co prawda angielski ogarniam w stopniu średnim, ale ze szkotami sobie radzę tragicznie. Anglicy generalnie ok, z nimi mogę dyskutować, ale jak trafi mi się projekt, na którym szkot jest głównym PM, to jest kurwa dramat, czuję się jak dziecko we mgle.

Mam jednego w pracy z czystym glaswegian,rok sie przyzwyczajalem.Edinburg jest w miare czysty. Aberdeen (moja pani prezes) hard core.

Kiedyś przyjechali do KRK nasi resellerzy z Korei. Poszli na firmową najebkę. Koniec identyczny
Podobnie z Francuzami we wrzesniu na weselu, po oczepinach juz nie bylo co zbierac, a na poczatku sie bimbru z wiejskiego stolu chwycili... :crazy:
dopowiem tylko, ze niemcy tez odpadaja

Najlepsi byli kolesie z Turcji z Erasmusa, wódy to się bali, tylko piwko, ale jak dali się przekonać, to po 30 minutach już ich nikt nie widział :D

Najpierw pozwolili im pic piwo, a potem polali wodki. Typowe polaczki zartownisie...

Spójrzcie na rękę Lombarda i co on robi. Czasem hejtuje tych gości i kompletnie zapominam jak oni są zajebiście twardzi. Przynajmniej pod tym względem, bo krytyka w internecie daje im mocno w kość :lol: Bycie twardym to bardzo skomplikowana sprawa :lol::lol:

13335890_628581157309699_993231650625101522_n.png

Last edited by a moderator:
Back