Tanio skóry nie sprzedam

218179_mistrzyni-drugiego-planu.gif

View attachment 3108

@Szady @Mess @kto tam jeszcze przed ślubem lub/i rozwiązaniem - jakby miał być syn i jakbyście się wahali nad imieniem :DC:
Ja tam nie mam nic przeciwko takim wyborom. Imie jak imie. Zwlaszcza jesli dziecko spedzi swoje zycie powiedzmy w UK, nie budzi to az takich kontorwersji wsrod tubylcow. Ale najgorsze jest to, ze rodzice, ktorzy decyduja sie na Brajanka, najczesciej nie znaja nawet podstaw angielskiego :confused:

Pamiętam, jak mój młody bawił się z jednym chłopcem na placu zabaw. A że jest dobrze wychowany, to wołał tamtego prawidłowo - wołaczem, nie mianownikiem:
- Kolinu!

najczesciej nie znaja nawet podstaw angielskiego
Jak się pojawiały Isaury i Leoncje, to portugalskiego też raczej nikt z rodziców tych dzieci nie znał :DC:

Poniżej nowy materiał Zbigniewa Stonogi. Jeżeli chodzi o treść samego materiału, to cytując początek opisu filmu: "Gdańska Delegatura Biura Spraw Wewnętrznych Komendy Głównej Policji przeprowadziła haniebną akcję mającą na celu skompromitowanie i wydalenie ze służby Pana Krystiana Tabaki-Policjanta z Wejherowa, który postanowił rozprawić się z szajką pedofili, której przywódcą był Krystian W, a klientami cudzoziemcy, sędziowie, prokuratorzy, celebryci i biznesmeni, którzy realizowali swoje zboczenia m.in. w Zatoce Sztuki."
Dlaczego linkuję ten film? Z powodu zdjęć tego Krystiana W., które pojawiają się w materiale. Pierwsze z nich pojawia się w 5:40, a drugie kilka sekund później. Jednak to drugie zdjęcie nie przedstawia Krystiana W. i jeszcze ten podpis pod fotografią. :DC:

Ktoś wpisał do wyszukiwarki grafiki Krystian W. i za bardzo nie ogarnął.

Back