Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zwoje mi się poprzepalały...
Pardon, mam nadzieję, że nie zmarnowałem Ci kolacji!Ostrzegaj kolego następnym razem albo w spojler ładuj.
Ja już wybrałem wcześniej. Będzie Wojsław.View attachment 3108
@Szady @Mess @kto tam jeszcze przed ślubem lub/i rozwiązaniem - jakby miał być syn i jakbyście się wahali nad imieniem![]()

Ja tam nie mam nic przeciwko takim wyborom. Imie jak imie. Zwlaszcza jesli dziecko spedzi swoje zycie powiedzmy w UK, nie budzi to az takich kontorwersji wsrod tubylcow. Ale najgorsze jest to, ze rodzice, ktorzy decyduja sie na Brajanka, najczesciej nie znaja nawet podstaw angielskiegoView attachment 3108
@Szady @Mess @kto tam jeszcze przed ślubem lub/i rozwiązaniem - jakby miał być syn i jakbyście się wahali nad imieniem![]()

Jak się pojawiały Isaury i Leoncje, to portugalskiego też raczej nikt z rodziców tych dzieci nie znałnajczesciej nie znaja nawet podstaw angielskiego

Ja tam pilem do par mieszkajacych w UK (sam takich nawet spotkalem, a brat kolegi tez malo co Dzesiki nie ochrzcil) czy USAJak się pojawiały Isaury i Leoncje, to portugalskiego też raczej nikt z rodziców tych dzieci nie znał![]()

moze zdobyslawJa już wybrałem wcześniej. Będzie Wojsław.
![]()
Komentarz z wykopu: tak się kładzie asfalt
Embedded media from this media site is no longer available
H@H@H@ najlepsza obrona tekjdałna jaką widziałem :DKomentarz z wykopu: tak się kładzie asfalt
Embedded media from this media site is no longer available

PiękneProboszcz sie mnie ostatnio pytal na kolendzie czego do kosciola nie chodze
![]()
![]()

Koleżanka dała na imię dziecku Denis - miałem z tego jakiś czas bekę :PView attachment 3108

A na drugie MartinJa już wybrałem wcześniej. Będzie Wojsław.
![]()