Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba każdy dostrzegł to samo co def :DO kurwa, nie bede nawet pisał co za pierwszym razem dostrzegłem![]()

o dupeKurwa, ja nie ;/ ocb?
Moje miasto sławne kuhhwa ;)Haha Swierczewski na meczu charytatywnym wyjebal w pape trenerowi druzyny przeciwnej. Portal podaje ze Jaro Jakimowicz i jeden z Mroczkow rowniez wylapali po gongu :D
http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/d...neza-wieden-na-meczu-w-debicy-wideo,id,t.html
mi to mowisz? w niemcach tez jak wchodzisz na pasy, a nawet jak czekasz, to sie kazdy z niemiecka blacha zatrzymuje. tylko na jebanych zabojadow trzeba uwazac.@Matszo92 @Masu @Gaara
W Norwegii wchodzisz na pasy bez rozgladania sie i mozesz byc pewien ze nic ci nie grozi. Kultura. W zeszlym roku na pasach nikt nie zginal a potracone zostaly 3 osoby. W zeszlym roku rowniez na drogach/w wypadku samochodowym nie zginelo ZADNE dziecko. Mozna kurwa? Tylko u nas kurwa kto siedzi w blaszaku to kurwa mysli ze mu wszystko wolno i inni maja sie bac i uwazac.
Wiem że to nie przez dodatkowe 35 milionów ludzi na mniejszym obszarze , ale naszą słowiańską krew ,ale co tam ;)@Matszo92 @Masu @Gaara
W Norwegii wchodzisz na pasy bez rozgladania sie i mozesz byc pewien ze nic ci nie grozi. Kultura. W zeszlym roku na pasach nikt nie zginal a potracone zostaly 3 osoby. W zeszlym roku rowniez na drogach/w wypadku samochodowym nie zginelo ZADNE dziecko. Mozna kurwa? Tylko u nas kurwa kto siedzi w blaszaku to kurwa mysli ze mu wszystko wolno i inni maja sie bac i uwazac.
W Anglii podobnie. Na egzaminie jak sie nie zatrzymasz pieszemu na pasach to mozeszod razu z samochodu wysiasc.mi to mowisz? w niemcach tez jak wchodzisz na pasy, a nawet jak czekasz, to sie kazdy z niemiecka blacha zatrzymuje. tylko na jebanych zabojadow trzeba uwazac.
Jasne. Wiecej nas wiec natura musi jakos regulowac nadmiar.Wiem że to nie przez dodatkowe 35 milionów ludzi na mniejszym obszarze , ale naszą słowiańską krew ,ale co tam ;)
ps.nie ironizuję
Na egzaminie jak sie nie zatrzymasz pieszemu na pasach to mozeszod razu z samochodu wysiasc.
Tylko u nas sie o tym zapomina zaraz po zaliczeniu. Z drugiej strony u mnie w miejscowoscu jest 3 przejcia dla pieszych w odstepie ok. 750 m i jakby sie tak mial zatrzymywac co cwiartke...U nas tak samo.

Jeśli stoi przed pasami i czeka to możesz jechać, ale jak już jest na pasach i się nie zatrzymasz to możesz wracać z buta.U nas tak samo.
Dla mnie trochę słabsze. Potrzebuję trochę czasu żeby się wczuć.O kurwa to jeszcze lepsze chyba niż Pakitańskie Disko :D I ten wokal w refrenie :D
August na pewno po tym poście nie będzie mógł spać, i wyniki w triathlonie mu spadną. Pewnie też nie kupi sobie nowego Astona.Do Idea Bank![]()
Gdzie Ty byłeś przez ostatni rok?To Popek, to dla beki (chyba), ale jeśli miałbym określić typ muzyki to Disco Polo. Nie spodziewałem się tego po Raku w życiu ;] No, ale wiem, że są tu fani tej muzyki, spoko, mnie tylko szokuje, że Popek poszedł tą drogą ;) Zamiast piosenek "Rozjadę was walcem arabskie skurwysyny" itp. :)
haha jak się wkurwił :D Mistrzowska puenta ;)![]()
Do Idea Bank![]()